THE JOKER and Harley Quinn openen in Six Flags Over Georgia

Ondeugdzaamheid, misdaad en regelrechte chaos zullen terug te vinden zijn in Six Flags Over Georgia. Het thrill park opent The Joker, Chaos Coaster en Harley Quinn Spinsanity. De twee nieuwste uitdagingen van Gotham City.

“Deze twee nieuwe uitdagende attracties in een van de meest populaire zones in het park zullen er voor zorgen dat wij nog meer thrill aanbieden aan onze bezoekers,” zei parkmanager Dale Kaetzel. “De uitbreiding van de Gotham City zone en het tweede seizoen dat Hurricane Harbor, ons waterpark, geopend is, zullen zorgen voor een zomer vol opwindende herinneringen voor onze bezoekers.”

The joker is een 22 meter hoge Giant Loop ontworpen en gebouwd door Larson International een Amerikaans bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met amusement rides, gelegen in Plainview, Texas. Ook al noemt het park dit een nieuwe achtbaan, toch wordt deze attractie door kenners niet beschouwd als een echte achtbaan.

The Joker komt mee in het rijtje van actiehelden die een attractie kregen in het park. Zo biedt het park ook Batman The Ride aan, een hangende achtbaan van B&M, Dare Devil Dive, een Eurofighter van Gerstlauer (zoals we die ook kennen van Typhoon in Bobbejaanland en Falcon in Duinrell) en Superman – Ultimate Flight, een Flying Coaster van B&M.

Ook opent het park Harley Quinn Spinsanity, een attractie die haar berijders rond en rond zwiert tot ze volledig gek gedraaid zijn. Dit is een ideale familie attractie die toch de nodige kriebels oplevert.

Het park draaide eerder dit seizoen de treintjes om van Batman The Ride, waardoor de bezoekers achterwaarts het parcours afleggen, deze actie zal nog duren tot het einde van de lente.

Eerder deze week opende in Six Flags Great Adventure El Diablo, een gelijkaardige attractie als THE JOKER Chaos Coaster, later zullen in twee andere Six Flags parken nog gelijkaardige attracties geopend worden.