The Forbidden Valley in Alton Towers krijgt een nieuw restaurant

De uitbreiding van de Air Shop werden bekend gemaakt in de gemeenteaankondigingen van Staffordshire. Op deze plannen vinden we een nieuw restaurant terug en de verplaatsing van de souvenirs naar een ander deel van het gebouw.

1017632

De plannen tonen een uitbreiding aan van het gebouw in twee richtingen, de keuken en toiletten zullen achteraan gebouwd worden, de shop zal voor het bestaande gebouw geplaatst worden, waar nu een plein is.

 

Aan de overkant van dat gebouw zal een uitbreiding van twee verdiepen gebouwd worden met daarin de keuken, toiletten en andere voorzieningen. De uitbreiding zal gebouwd worden op een verhoging met palen, zodat mindervalide mensen nog gebruik kunnen maken van de speciale ingang voor Air. Er staat in de plannen ook een nieuwe, gethematiseerde ingang, een concentratie van bogen, tracks en groot kookgerei.

1017591

Door deze plannen wordt aangenomen dat het restaurant een foodloop zal worden, zoals we er een terug kunnen vinden in Europa-Park. Door deze plannen zullen de bezoekers wel het mooie overzicht moeten missen over Air.

De nieuwe uitbreiding komt er doordat de horeca gelegenheid verminderd werd in deze zone, door de brand in Fish and chips.

1017632