Plopsa biedt speciale shows aan in het Pinksterweekend

Speciaal showprogramma in de Plopsa-parken tijdens het Pinksterweekend

TIP VOOR HET WEEKEND!

Er valt komend weekend weer heel wat te beleven in de Plopsa-parken. Van zaterdag 23 mei tot en met maandag 25 mei staan er zowel in Plopsaland De Panne als in Plopsa Indoor Hasselt enkele speciale gasten op het programma. Ook in Plopsa Coo kunnen bezoekers terecht voor een heel weekend plezier!

Kaatje Fandagen in Plopsaland De Panne

Kaatje, Kamiel en Viktor leggen het komende Pinksterweekend hun fans in de watten tijdens de Kaatje Fandagen. “Het is inmiddels de derde keer op rij dat de Kaatje Fandagen plaatsvinden in Plopsaland De Panne. Kaatje, Viktor en Kamiel zijn dan ook echte publiekslievelingen! Dat merken we niet alleen aan de populariteit van de gethematiseerde Kaatje Zone in Plopsaland De Panne, maar ook aan de bezoekersaantallen tijdens het verlengde weekend waarin de Kaatje Fandagen plaatsvinden. Ook dit weekend hopen we dus weer op een mooie opkomst.”, concludeert Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne.

De Kaatje Fandagen vinden plaats van 23 tot en met 25 mei. Hierbij worden alle bezoekers dagelijks getrakteerd op een onvergetelijke liveshow! De voorstelling ‘Kaatje Theater’, die afgelopen jaren in tal van Vlaamse Theaterzalen werd opgevoerd, is tijdens de Kaatje Fandagen voor de laatste keer te bezichtigen in het Plopsa Theater. Bovendien hebben bezoekers de kans om het knotsgekke Kaatje en haar vriendjes te ontmoeten tijdens een Meet & Greet. Daarnaast vindt ook nog de dagelijkse Maya Show op de Kiosk op het Dorpsplein plaats.

Prinsessia in Plopsa Indoor Hasselt

Ook in Plopsa Indoor Hasselt staat er heel wat op het programma tijdens het verlengde weekend. Na het geslaagde K3 Weekend twee weken geleden, verwelkomt men van 23 tot en met 25 mei voor het eerst de prinsessen van de populaire televisiereeks Prinsessia! De vijf prinsessen nemen alle bezoekers tijdens een onvergetelijke liveshow mee op een tocht doorheen hun vrolijke leefwereld en laten hen kennismaken met het leven op de prinsessenschool.

Het indoorpark baadt tijdens de Prinsessia Dagen in een koninklijk sfeertje. “Zo wordt iedere bezoeker het hele verlengde weekend lang op speciale wijze welkom geheten.”, zegt Carmine Frisenda, Coördinator Operations & Merchandising van Plopsa Indoor Hasselt enthousiast. “Daarnaast kunnen alle kinderen – net zoals de echte prinsessen in de televisiereeks – zich laten omscholen tot een echte prins of prinses in de prins(ess)enschool. We nodigen alle kinderen dan ook uit hun mooiste prinsessenkleed of prinsenkostuum aan te trekken!” Een onvergetelijke dag wordt tenslotte afgesloten met een feestelijk bal waarop alle kersverse prinsen en prinsesjes uitgenodigd zijn. Tenslotte is er ook nog de dagelijkse Bumba Magico Show in het nostalgische amfitheater.