Fans Burgers’ Zoo strijden om televisiedebuut

Onder het motto ‘Schitter jij straks als ster in onze nieuwe reclamecampagne?’ geeft Koninklijke Burgers’ Zoo vrijdag 22 mei 2015 het officiële startsein van een online wedstrijd voor dierentuinfans met als hoofdprijs een prominente rol in de nieuwe televisie- en radiocommercial van het Arnhemse dierenpark.

Burgers’ Zoo prikkelt deelnemers met de wedstrijd om al hun creativiteit aan te wenden in een origineel filmpje waarin de slogan “Zooooo! Dat zie je alleen bij Burgers’ Zoo!” duidelijk te zien en te horen is. Op www.burgerszoo.nl/casting kunnen de inzendingen geplaatst worden tot en met 5 juni 2015 om 12.00 uur. Een professionele vakjury beoordeelt alle filmpjes en nodigt tien kandidaten uit voor de tweede ronde op woensdag 10 juni 2015 in Burgers’ Zoo. De tien kandidaten krijgen met vier personen gratis toegang, een lunch en een rondleiding op woensdag 10 juni 2015 en doen live auditie. Vier hoofdprijswinnaars komen uiteindelijk in de commercial die eveneens op deze datum wordt opgenomen.

Waarom is gekozen voor deze opzet?
Marketing Manager Tim Lammers: “Wie weet er nu beter wat Burgers’ Zoo zo bijzonder maakt dan de trouwe bezoekers? En wanneer je er als dierenpark naar streeft om de dieren en de bezoekers centraal te stellen, moet je het ook aandurven om die dieren en bezoekers een prominente rol te geven in je promotiecampagne! Wie A zegt, moet B zeggen en daarom hebben we de bal op creatieve wijze bij onze fans neergelegd.”

Hoe werkt het?
Altijd al eens willen schitteren in een beestachtig leuke commercial op televisie en radio? Grijp dan nu je kans! Maak een te gek filmpje met je broertje(s) en/of zusje(s), of met je ouders. Alles mag, maar er is één regel: de slogan “Zooooo! Dat zie je alleen bij Burgers’ Zoo!” moet duidelijk te zien en te horen zijn. Upload het filmpje vervolgens via de website www.burgerszoo.nl/casting. Een professionele vakjury bekijkt alle filmpjes en selecteert de beste. Tien kandidaten worden uitgenodigd voor een casting en een opname op woensdag 10 juni 2015 in Burgers’ Zoo. Als je bij de beste vier zit, worden de opnames voor de commercial dezelfde dag nog gemaakt. Ze worden gebruikt voor reclame op televisie, radio en internet. Wie durft de uitdaging aan en is straks een Bekende Nederlander?