Drayton Manor Hotel krijgt eerste kind concierge

Terwijl het hotel zich klaarmaakt voor de verlofperiode, die in Engeland half term holiday genoemd wordt,  verwelkomt het hotel een nieuwe werknemer.

De negenjarige Reeves Walters, uit Kidderminster, zal binnenkort zijn mini conciërge outfit aantrekken en aan zijn loopbaan beginnen in het viersterrenhotel. Tussen 25 en 29 mei zal de jongen aan de receptie van het hotel terug te vinden zijn. Hij zal klaarstaan om de vragen van de jongste hotelgasten te beantwoorden. Op die manier zal hij zorgen dat de jonge gasten een onvergetelijk verblijf en ervaring in het park zullen krijgen.

Hij zal alle belangrijke en grappige vragen beantwoorden die de kinderen kunnen hebben, van waar je het beste ijsje kan kopen tot wat je veilig kan eten zonder ziek te worden op de attracties.

Ter voorbereiding van zijn komst heeft het personeel de kinderen gevraagd naar de belangrijkste zaken waarop zij een antwoord zouden willen hebben, dit ging van de blubberigheid van de pudding tot de hoeveelheid bubbels in het bubbelbad.