Walibi Holland geopend door Nederlands grootste YouTubers

Attractiepark Walibi Holland heeft op vrijdag 3 april haar deuren geopend voor Nederlands grootste YouTubers en hun fans. Peter en Kelvin, bekend van het YouTube-kanaal The Cinemates, verzorgden de kick-off van het seizoen tijdens de spectaculaire finale van de #hardgaan-challenge. Via hun social media kanalen hebben zij naar aanloop van de pre-opening elke dag een bericht gepost waarin ze laten zien hoe #hard ze gingen. In het attractiepark vond de ontknoping van de challenge plaats: wie gaat het hardst! Peter won de challenge; vanaf 2 kilometer hoogte sprong hij uit een helikopter en landde middenin het attractiepark.

Tijdens de pre-opening op vrijdag 3 april is het nieuwe seizoen van Walibi Holland officieel geopend. ’s Middags vond de kick-off van het seizoen plaats met de finale van de #hardgaan-challenge en een optreden van Ronnie Flex en YouTuber Monica Geuze. Diverse andere bekende Nederlandse YouTubers, zoals Smoare, het GamePortaal en JobVlogt waren ook aanwezig, samen met hun grootste fans. Die konden naar aanloop van het event tickets winnen via de social media kanalen van de YouTubers. Daarnaast waren alle abonnementhouders van Walibi traditiegetrouw uitgenodigd voor de pre-opening om als allereersten hard te gaan in de rides.

Walibi Holland gaat dit hele seizoen samenwerken met verschillende social influencers. De aftrap is gedaan door het YouTube-kanaal Smoare; samen met professionele freerunners hebben zij een buitengewoon spectaculaire video gemaakt in Walibi.

Walibi Holland opent vanaf zaterdag 4 april weer haar deuren voor alle gasten. Dit seizoen staan er opnieuw verschillende festivals gepland die een bezoek aan het attractiepark een extra dimensie geven. In de zomermaanden staan onder andere Out of Control en het zomerfestival Summer Vibez op het programma. In oktober vindt het beruchte Halloween Fright Nights weer plaats. Nieuw dit jaar is het Walibierfest, dat in september plaatsvindt. Meer informatie: www.walibi.nl