De vernieuwingen in Holiday Park

Dit seizoen zal Holiday Park griezeliger zijn dan anders. De nieuwe wachtrij is toegevoegd aan Sky Scream en deze is niet voor watjes. Verschillende bezoekers zouden al uit de wachtrij zijn gelopen van de schrik. Vanaf 1 juli komt daar dan nog eens Sky Fly bij, een nieuwe spectaculaire attractie.

Spectaculaire stijging bezoekers aantallen

Ongeveer 3 miljoen euro investeerde de Plopsa groep dit jaar in Holiday Park. Het park investeerde in nieuwe attracties, evenementen en structurele veranderingen om het succes op lange termijn te behouden. De bezoekers aantallen stegen met 47% ten opzichte van 5 jaar geleden in 2010. Sinds 2011 is het park in handen van Plopsa. De enorme investeringen en veranderingen zorgen voor een grote toename aan bezoekers.

“Onze investeringen hebben er voor gezorgd dat Holiday Park een nieuw gezicht heeft gekregen. De enorme toename aan bezoekers is een bevestigen dat we goed bezig zijn” zegt Plopsa CEO Steve Van den Kerkhof. In 2014 bereikte het aantal bezoekers een record hoogte.

Wachtrij van Sky Scream omgedoopt tot Horror laboratorium

De wachtrij van Sky Scream is een attractie op zich. Hij is helemaal omgevormd tot een horror laboratorium. Er zijn verschillende animatronics toegevoegd, net zoals vele licht en geluidseffecten. Dit zorgt er voor dat de harten van de bezoekers sneller zullen slaan.

Nieuwe attractie Sky Fly

Als grote nieuwigheid van dit seizoen heeft Holiday Park besloten om een Sky Fly attractie te openen. De investering heeft 2 miljoen euro gekost en biedt de bezoekers een unieke rit aan. Het leuke van de attractie is dat de inzittende rond vliegen op een hoogte van 22 meter en door behulp van de vleugels zelf kunnen kiezen hoe spannend de rit wordt. Door de vleugels op de juiste manier te bewegen gaat de attractie over kop. De attractie gaat open op 1 juli. “In 2016 volgt dan een uitwerking van het thema”, laat park manager Bernd Beitz weten. “Door de interactiviteit is deze attractie perfect voor onze doelgroep. Alle bezoekers vanaf 1,25 meter kunnen genieten van een leuke vlucht of een spannende rit”.

Nieuw Italiaans restaurant

Ook culinair is er dit seizoen iets nieuws te beleven. “Casa Palantina” is een nieuw restaurant. Hier zullen Italiaanse gerechten gemaakt worden. Het restaurant zal plaats bieden aan 550 gasten te midden van prachtige Italiaanse decoractie. Er zal ook een moderne vergaderzaal zijn met audio en visueel apparatuur.

Kerstmis in de zomer

Ook dit jaar zullen weer een hoop evenementen plaatsvinden in Holiday Park. Een van de opvallende evenementen is “Summer X-Mas Holiday Park”. In dit evenement wordt Kerstmis gevierd… Maar in de zomer. Dit zal lopen van 10 tot 23 augustus. Het park zal veranderen in een tropische kerst met kerst muziek, dagelijkse parades in fantasierijke kostuums en met rendieren en er zal ook kerststraat animatie komen. Op bepaalde dagen zal er zelf vuurwerk afgestoken worden.

Bron: parkerlebnis.de