La Coccinelle viert dertigste verjaardag met nieuwe attractie

Het dieren- en attractiepark La Coccinelle viert dit jaar haar dertigste verjaardag. Het park pakt daarom uit met een grote nieuwe water attractie, “Splash River” gebouwd door het Franse bedrijf Souquet. De long flume wordt de tweede grote attractie van het park naast de mijntrein achtbaan en zal 1 drop hebben.

Splash River is een attractie die toegankelijk is voor mensen die minstens een lengte hebben van 95 centimeter. De attractie zal een drop hebben van 10 meter. De boot biedt plaats aan 5 inzittenden en heeft de vorm van een boomstam. De attractie heeft een miljoen euro gekost en zal tegen de start van het nieuwe seizoen openen.

De nieuwigheid is gelegen op een terrein van 2500m² waar vroeger de springkussens, kabelbaan en 2 dierenverblijven waren. Een ander stuk van 3000m², dat vroeger niet toegankelijk was voor bezoekers, is vrijgemaakt voor 2 nieuwe dierenverblijven. De ezels en geiten zullen daar hun onderdak vinden. “We zullen nieuwe springkussens, 2 nieuwe kabelbanen en een speciale picknickruimte maken waar de bezoekers rustig kunnen eten en spelen”, zegt Michel Carrara, exploitant van het park.

Bron: parcplaza