Het nieuwe seizoen in Walibi Rhône-Alpes

Van 4 tot 26 april kunnen kinderen van 3 tot 12 jaar paaseieren komen rapen in Walibi Rhône-Alpes. Ook een aantal attracties zijn in een nieuw jasje gestoken.

 

Paaseirenraap:

Er zullen plastieken eieren worden verstopt die de kinderen in een wedstrijd dan zo vlug mogelijk moeten zoeken. Voor de oudere kinderen geld het zelfde principe. Alleen moeten zij het gouden ei vinden. Als beloning zullen kinderen en volwassenen chocolade eieren krijgen.

 

Vernieuwde “Tam Tam Adventure”:

Aan de familie attractie “Tam Tam adventure” is gewerkt. Bij de bootvaart zullen nieuwe waterspuwers komen en de boten zullen muzikale elementen krijgen. Trommels, totems en soundtracks van bekende films zullen gespeeld worden in de boten. Muziek van “The Jungle Book”, “Pirates of the Caribbean”, “King Kong” en vele andere zal te horen zijn.

“On Air” nu ook voor volwassenen:

De “vliegende fietsjes” was vroeger een attractie alleen voor kinderen. Het concept is echter aangepast en nu moeten kinderen het opnemen tegen hun ouders. Wie kan er het snelste trappen? “Het is enorm vermakelijk” zegt Thomas Mondon. Deze attractie zal openen in juni.

Nieuwe “4D film”:

De 4D film is dit jaar ook nieuw. “Tempo Attack” zal vanaf dit jaar in het 4D theater te zien zijn. De twee helden Walibi en Fibi, zullen met waterspuwers, bubbels en rook de bezoekers verassen. De nieuwe film duurt z’n 10 minuten.

BMX Stunt show:

Zoals elk jaar zal de show plaats vinden in het amfitheater met 1500 zitplaatsen. Op het programma staat een acrobatische show met BMX’en. Vanaf 14 mei zal deze show te zien zijn onder de naam “Uptown Show”.

Halloween:

Ook dit jaar zal het seizoen afsluiten met Halloween. Het park zal helemaal worden ondergedompeld in een griezelig sfeertje. In november zal het Kerstmis dorp worden opgesteld.

Bron: wonderworldweb