Bouwupdate: Phantasialand

Het seizoen 2014 was nog niet eens in de helft, en de werken voor de nieuwe attractie in Phantasialand waren al begonnen. Ondertussen is de naam van de attractie bekend, evenals het type. De achtbaan zal Taron noemen en het wordt een Intamin Launch Coaster. Deze zal komen te liggen in het nieuwe themagebied Klugheim.

Voor de rest wil het park niets lossen over de nieuwe achtbaan. Daarom zijn de bouwfoto’s van deze attractie eens zo spannend om te volgen. De nieuwe achtbaan zal enorm veel decoractie krijgen en mooi aangekleed worden in het thema. Hierdoor wordt de track voorlopig ingepakt in een witte bescherm folie.

Naam & Logo

Dit is gemaakt door een fan. Het schept een beeld over de voorlopige lay-out van de nieuwe attractie.

In onderstaande link kan je nog een aantal spectaculaire luchtfoto’s bekijken.

Klik hier voor de Luchtfoto’s

 

Een filmpje met bijhorende muziek:

 

©Foto’s:

  • Themenparks Germany
  • phl infos
  • insta_selenia (Instagram)
  • iconosquare
  • klugheimleaks
  • rideonblog
  • phantafriends