Playmobil Fun Park verjaart, dat moet gevierd worden

Nu de winterstop voorbij is, opent Playmobil Fun Park eindelijk terug de deuren voor het nieuwe zomerseizoen. Dit jaar wordt een speciaal jaar voor het park, want het is hun 15de verjaardag. Daarom zullen er een aantal nieuwigheden te zien zijn in de 90.000m² speelwereld van Playmobil.

 

Logo_FunPark

Het seizoen 2015 start nog steeds onder het zelfde motto, “Play – Move – Experience”. Op 28 en 29 maart zal de parkmascotte de aftrap van het nieuwe seizoen geven. Rico verwelkomt alle kinderen bij de ingang met een klein cadeautje (zolang de voorraad strekt).

Op beide dagen zal het duo RatzFatz naar het park komen. De kindersongwriters uit Tirol brengen hun liedjes in twee concerten in de HOB centraal. Voor de allerkleinste kinderen is er het Rad van Fortuin die hen zal blij maken met vele kleine verassingen.

 

Pasen in Playmobilland

In de paasvakantie (28 maart tot 11 april), kunnen de Fun Park gasten zich verheugen op een gevarieerd programma van acties. Op 5 en 6 april zullen de bezoekers verast worden door de paashaas die veel chocolade eieren zal meenemen en uitdelen. Ook zullen er concerten plaatsvinden van de HOB centraal. Naast ambachtelijke activiteiten, de Paashaas en leuke fitness spelletjes is er ook de Playmobil Paashaas machine. Er is een foto sessie met piraat Rico en je kan de paashaas, kuikens en souvenir foto mee naar huis nemen.

Zelfs na deze dagen blijft het programma vol actie staan. Kinderen kunnen dansen in de minidisco of coole tatoeages laten plaatse door het Fun Park Actie Team.

 

Playmobil boerderij

Op de Playmobil boerderij is er altijd genoeg te doen. Het melken van koeien, paarden verzorgen of een spel met de tractor. Daarnaast zullen er op 25 en 26 april veel meer activiteiten op en rond de boerderij te doen zijn.

 

Slecht weer? Geen probleem!

Geen nood als er slecht weer is. De HOB-Center biedt een totaal van 5000m² oppervlakte aan. Daarin kunnen alle kinderen spelen zonder last te hebben van het weer.

 

Familie ontbijt

Wie al zin heeft om vroeg op pad te gaan, kan ontbijten in Playmobil Fun Park. Van 8uur tot 11uur kan je daar terecht voor een ontbijt. Kinderen tot 3 jaar kunnen gratis eten. Voor volwassen kost het 9,90 euro per persoon en voor kinderen tot 12 jaar bedraagt het ontbijt 6,90. Ben je nog veel vroeger wakker, dan kan je voor parkopening ook al spelen in de overdekte hallen. Als je tussen 8 en 9 komt ontbijten krijg je 1 euro korting. Let op, het ontbijt kan je wel alleen nemen wanneer je ook een ticket voor het park koopt.