Spook me, de musical keert terug in Europa-Park

“Spook Me” is de eerste zelf geproduceerde musical van Europa Park te Duitsland en zal dit jaar opnieuw te zien zijn in het park.

SpookMe_1980_HW_SH_Europa-park_4

Aangezien vorig jaar de musical zo goed in de smaak viel bij de bezoekers, zal Europa Park nu dus hun eigen musical opnieuw vertonen. Producer Thomas Mack is zeer blij dat hij dit kan presenteren voor de 40ste verjaardag van het park.

Als je alle data en uren wilt weten waarop de show te zien is, moet je een kijkje nemen op www.spookme.de, daar vind je alle informatie over de musical.

Deze musical werd in 2014 voor het eerst gespeelmd tijdens de halloweenperiode, dit jaar zal hij op meerdere momenten te zien zijn. vanaf het begin van het seizoen op 28 maart tot met Pinksteren op 7 juni en van 25 september tot 8 november in “Teatro dell’Arte” in het Italiaans thema.

De musical vertelt een mooi verhaal over liefde, moed en vrijheid. Het spookachtig kasteel is de thuisbasis van de goede geesten die gewoon graag wat rondspoken in de menselijke wereld. Het is de koning van de geesten, Koning Borbar, die over speciale krachten beschikt om goede daden te verrichten. Maar zijn leven is in gevaar. Dankzij het gewone sterfelijke meisje Lilly, die verliefd is op Borbars zoon Tao, wordt hij op het laatste moment gered door de kracht van de liefde. Tao zal een magische transformatie ondergaan.

 

SpookMe_1980_HW_SH_Europa-park_5 SpookMe_1980_HW_SH_Europa-park_7

 

Men heeft ook de mogelijkheid om bij de musical te genieten van een banket.

 

„Spook Me! Das musikalische Geisterbankett“: 

  • Een exclusieve rit op de Geisterbahn
  • Bezoek aan de musical „SPOOK ME!“ met gereserveerde plaatsen in  Teatro dell’Arte
  • Programmaboekje
  • Dracu-Secco Aperitief
  • 3-gangen menu in het historische Schloss Balthasar (inclusief aangepaste dranken)

Prijs:

Volwassenen: 49,00 EUR

Kinderen: 33,00 EUR

 

Een voorsmaakje: