Nieuwe 4D film voor BonBon-Land

front-logo

BonBon-Land in Denemarken is een beetje een buitenbeentje. In dit park geen klassieke thema’s, maar volop foutheid troef. Het park ontstond doordat een fabrikant van snoepjes de gekke snoepjes omtoverde tot theming voor de attracties.

Zo heeft het park enkele opvallende attracties zoals Albatrossen, Beverrafting, maar de meest opvallende moet wel de Hundepruttenrutschebanan zijn, een achtbaan die draait rond een hond die scheten laat.

Tot vorig seizoen draaide men in de 4D bioscoop de film Ice Age, die draaide rond het verhaal van sid en zijn vrienden.

Dit seizoen investeerde het park in een nieuwe film ”Meet the Dinos”

meetthedinos-1

In deze film duiken we 70 miljoen jaar terug in de tijd en volgen we het verhaal van een baby pterosauriër die klaar is om het nest te verlaten. Hij is volledig klaar om zijn vleugels te spreiden en de wijde wereld in te trekken, tijdens zijn tocht ontdekt hij vele vreemde prehistorische wezens.

De film werd ontwikkeld en geproduceerd door het Belgische bedrijf Nicebergproductions, dat gelegen is te Genk.

Dit bedrijf produceerde ook al de film Catacombs Ride die tijdens Halloween in Bellewaerde vertoont wordt.

11071031_10153143722673571_3059612754412693585_n

Het park verbouwt naar aanleiding van de film ook een souvenirshop, zodat deze ook in een dino thema komt.

 

Een voorsmaakje