Walibi Belgium is klaar voor het 40ste seizoen

image005

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn volop aan de gang. Walibi Belgium blaast dit jaar 40 kaarsjes uit en heeft een aantal verrassingen in petto voor de bezoekers. Op het programma van deze paasvakantie: Tempo Attack, de paaseierenraap, de nieuwe glijbaan “Flash”, 40 van de meest sensationele attracties in België en zoveel meer.

Seizoen 40, verjaardagsverwennerij.

Dit seizoen investeerde Walibi 3,2 miljoen euro in extra verwennerij voor de bezoekers. Een nieuwe 4D productie, een nieuwe glijbaan in Aqualibi, vernieuwingen en aanpassingen in restaurants en attracties en tenslotte een volledig nieuwe look voor de befaamde 77m hoge toren Dalton Terror. 

TEMPO ATTACK : de nieuwe 4D productie van Walibi met Walibi.

TEMPO ATTACK, gemaakt door Cube, is de nieuwe kortfilm in 4 dimensies van Walibi. In dit verhaal beleven Walibi, Fibi (vriendin, leadzangeres en waternimf) en Marvin (de knorrige waterspuwer) een nieuw, verrassend en muzikaal avontuur. De drie kompanen ontdekken het bestaan van de Zikobox, een player die de muziek van de hele wereld bevat. Eén ding is duidelijk, aanraken is strikt verboden. Maar, kan Walibi hieraan weerstaan?

PAASSPECIAL: Een, twee, drie… REN!

De lente is er weer. Het is dus tijd om de benen te strekken en de kinderen buiten te laten rennen. Om de (zonnige) traditie te hervatten, organiseert Walibi Belgium de hele paasvakantie een grote paaseierenzoektocht. In een sprookjesachtig labyrint, moeten de kinderen zigzaggen tussen de konijnen, bloemen en gigantische eieren, raadsels oplossen en op zoek gaan naar de lekkernijen die ze zo graag eten. Wie heeft gezegd dat de klokken maar één dag per jaar moeten komen?

Alle dagen tijdens de paasvakantie, van 14u00 tot 16u30. Toegankelijk voor alle kinderen tot 12 jaar.

Chasse aux oeufs - Eierenraap LR

Het verhaal begon in 1975…

Het eerste pretpark in Europa met een uniek toegangstarief ontstond in Waver in juli 1975 onder impuls van een gedreven man, Eddy Meeus. De factor verrassing en innovatie werd snel een vaste waarde voor Walibi Belgium. Waterskiën op het meer, een subtropisch zwemparadijs, de ene duizelingwekkend attractie na de andere… Beetje bij beetje werd Walibi groot, samen met zijn bezoekers. Ook op internationaal vlak staat de naam gelijk aan een onvergetelijke dag gevuld met  onvergetelijke emoties voor de hele familie. Zo bestaan er ook twee Walibi pretparken in Frankrijk en één in Nederland. Walibi Belgium begint aan een nieuw tijdperk maar is vastberadener dan ooit om verbazing in de ogen van zijn bezoekers te blijven wekken.

dalton_paint

 

PRAKTISCHE INFO :

Walibi Belgium is iedere dag van de paasvakantie open vanaf zaterdag 04 april 2015. Meer info over prijzen en openingsdagen op www.walibi.be