2 nieuwe achtbanen in 2016 voor Paultons Park

Paultons Park in Engeland breid uit met een nieuwe thema zone en in 2016 zal het park uitpakken met maar liefst 2 nieuwe achtbanen!

De nieuwe achtbanen zullen uitgebreid gethematiseerd worden en de investeringen bedragen 11 miljoen euro (£8). De nieuwe themazone – The Lost Kingdom – wat betekend “Het verloren Koninkrijk”, zal gelegen zijn tussen The Gardens en de Magma ride (Vrije val toren).

Magma

De nieuwe themazone zal in teken staan van de dinosaurussen en in de zone komen verschillende nieuwe attraties, dinosaurussen (animatronics), meet-and-greets en eetstanden.

De eerste achtbaan zal een Family Boomerang Coaster worden van Vekoma en zal de naam Raptor krijgen. De tweede achtbaan zal een Suspended Family Coaster worden die ook gebouwd zal worden door Vekoma. Deze zal de naam “Flight of the Pterosaur” krijgen. Beide achtbanen zullen enorm veel aankleding meekrijgen. Er zullen tunnels, hakbijlen en messen geplaatst worden om nog een sterkere beleving te creëren.

Dit zal de eerste keer in 24 jaar zijn, dar er nog eens een pretpark in de UK uitpakt met 2 nieuwe achtbanen in één seizoen.

Track Lay-out

Het pretpark heeft momenteel al 3 achtbanen. Cat-O-Pillar, een Tivoli Medium van Zierer. Cobra, een Bobsled Coaster van Gerstlauer die 50 km/u gaat. En Flying Frog, een Tivoli Small die ook van Zierer is. Hiermee zal het totale coaster aantal van het park op 5 komen te staan en dit zullen ongetwijfeld de blikvangers van het park worden!