Investeringsgroep Arle Capital bergt plannen op, Parques Reunidos niet meer te koop

De groep Parques Reunidos, die waterparken, dierenparken en pretparken bevat kreeg een geschatte waarde van 2 miljard euro. De investeringsgroep kreeg meerdere malen een bod voor de PR groep, maar dat bleek telkens te weinig te zijn. Om die reden besloot Arle Capital voorlopig niet te verkopen.

Dit is al de tweede maal dat de investeringsgroep Parques Reunidos probeerde te verkopen en plannen nadien terug opborg.

Arle Capital beweert nu dat PR nooit effectief te koop zou gestaan hebben.

Ben Foster, een woordvoerder van Arle Capital, melde het volgende: “ Geen enkele bank kreeg ooit het mandaat tot verkoop, er is geen verkoopsproces geweest.”

Het in Madrid gevestigde Parques Reunidos heeft 72 pretparken, water parken, marine life centers en zoos in handen over de hele wereld. Enkele parken daarvan zijn Bobbejaanland, Movie Park Germany en Slagharen.