Nieuwe duikshow voor Bellewaerde in 2015

Bellewaerde, dat voor 2015 lijkt in te zetten op onderhoud en vernieuwen pakt ook uit met een nieuwe duikshow.

 

De jaren 1800 : de goudkoorts loopt hoog op. Maar net als de goudzoekers op het punt staan de eerste klomp te ontginnen, loopt de mijnschacht vol met water ! En tot overmaat van ramp gaat ook nog de enige pomp stuk…

Deze interactieve en spectaculaire show neemt jullie mee op een avontuurlijke zoektocht naar het goud.

Golden-Pass_1
De Golden Pass geeft je een jaar lang toegang tot Bellewaerde, Walibi Belgium & Auqalibi

Een abonnement op het park zal wel enkele euro’s duurder worden. De Bellewaerde pass zal in 2015 59 euro kosten, wat een vermeerdering betekend van 4 euro. De Golden Pass zal in 2015 95 euro kosten, wat een vermeerdering betekend van 6 euro. De Golden Family Pass zal in 2015 335 euro kosten, wat een vermeerdering betekend van 6 euro.