Nieuwe duikshow voor Bellewaerde in 2015

Bellewaerde, dat voor 2015 lijkt in te zetten op onderhoud en vernieuwen pakt ook uit met een nieuwe duikshow.

 

De jaren 1800 : de goudkoorts loopt hoog op. Maar net als de goudzoekers op het punt staan de eerste klomp te ontginnen, loopt de mijnschacht vol met water ! En tot overmaat van ramp gaat ook nog de enige pomp stuk…

Deze interactieve en spectaculaire show neemt jullie mee op een avontuurlijke zoektocht naar het goud.

Een abonnement op het park zal wel enkele euro’s duurder worden. De Bellewaerde pass zal in 2015 59 euro kosten, wat een vermeerdering betekend van 4 euro. De Golden Pass zal in 2015 95 euro kosten, wat een vermeerdering betekend van 6 euro. De Golden Family Pass zal in 2015 335 euro kosten, wat een vermeerdering betekend van 6 euro.