Een schitterend kerstfeest in de Plopsa-parken

De Plopsa-parken maken zich klaar voor de gezelligste kerstvakantie ooit.

 

Plopsa Indoor Coevorden

In Plopsa Indoor Coevorden is het altijd mooi weer. Ontvlucht de koude en ga naar het mooiste indoorpretpark van Nederland om er magische kerstkriebels te beleven! De attracties worden in een winters kleedje gestoken en bezoekers genieten van 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 van een spetterende kerstshow met Bobo! Daarnaast is er dagelijks een Bumba Show met Bumba en Bumbalu.

image003

Bovendien trakteert het indoorpretpark zijn bezoekers de hele kerstvakantie op een portie verse sneeuw. Elke dag dwarrelen duizenden sneeuwvlokjes uit het plafond naar beneden. Naast sneeuw, mag ook de Kerstman niet ontbreken op een onvergetelijk Kerstfeest. Tot en met 31 december brengt hij elke dag een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden.

 

Plopsa Indoor Hasselt

Ook Plopsa Indoor Hasselt baadt in een fantastische kerstsfeer met een heel speciale gast: Kabouter Klus! Van 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 viert Klus een groots kerstfeest tijdens een knotsgekke show. Daarnaast genieten Plopsa-fans dagelijks van de gloednieuwe Bumba Magico Show en kan men dagelijks spelen tussen dwarrelende sneeuwvlokjes. Tenslotte maakt de Kerstman tot en met 31 december elke dag zijn opwachting in het indoorpretpark.

 image005

 

Plopsaland De Panne

Van 13 december 2014 t/m 4 januari 2015 wordt Plopsaland De Panne opnieuw omgetoverd tot Winter Plopsaland. Met duizenden twinkelende lichtjes, honderden kerstbomen, feeërieke muziek en extra animatie, schittert het themapretpark meer dan ooit tevoren.

Terwijl bezoekers zich laten onderdompelen in de magische kerstsfeer kunnen ze vanaf 20 december genieten van talrijke shows en activiteiten. Naast de bekende attracties beleven Plopsa-fans bovendien eindeloos plezier op de extra winterse attracties: het spiegelpaleis ‘Santa’s Mirror Palace’, het knotsgekke ‘Boobytrap Hotel’ en een sfeervolle schaatspiste. Een sprookjesachtige Winter Parade sluit de dag af in pracht en praal.

Van 26 t/m 30 december 2014 wordt de kerstsfeer tot een hoogtepunt gebracht met een betoverend liveoptreden van een kinderkoor dat tal van kerstliedjes opvoert in het prachtige Plopsa Theater. Een magnifiek vuurwerk zorgt op deze dagen voor een magische afsluiter van een onvergetelijke dag winters pretparkplezier.

Van 20 t/m 29 december 2014 speelt tenslotte voor het tweede jaar op rij de ‘Samson & Gert Kerstshow’ in het Plopsa Theater. Tickets hiervoor zijn apart verkrijgbaar via www.plopsa.nl . De show is dus niet begrepen in een toegangskaartje voor Plopsaland De Panne.

 image007

Opgelet: De Plopsa-parken zijn gesloten op 25 december 2014 en 1 januari 2015. Plopsa Indoor Hasselt is daarenboven gesloten op 3 januari 2015.

 

Foto’s: Plopsa, TPF