Winterwonderland: Phantasialand – Wintertraum

Sprookjesachtige winterlandschappen, onze vele geopende attracties, de shows en winterspecials zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Geniet op onze spectaculaire ijsbaan van een adembenemend landschap.

Een spektakel op schaatsen voor jong en oud. Een wintersensatie! Tijdens de bijzondere wintershow TIEMPO DE FUEGO beleeft u betoverende acts vol passie. Een fascinerend samenspel van lichtprojecties. Kippenvel!

En ’s avonds: onze grote show „The Magic Rose – Spirit of Light“ op de Kaiserplatz – met een spetterend vuurwerk als afsluiter.

U kunt alvast uitkijken naar Phantasialand Wintertraum tot en met 17 januari 2016!

 

Tiempo De Fuego: een krachtig en buitengewoon spektakel.

Beleef tijdens Phantasialand Wintertraum een fantastisch showspektakel – dynamisch en buitengewoon! Perfect ingebed in de themawereld van Chiapas geeft de fascinerende lichtprojectie het verloop van de seizoenen weer.

Een buitengewoon samenspel van lichtprojecties en vlammen zoals u nooit eerder beleefd heeft. Dit moet u zien! De betoverende beelden zullen u altijd bijblijven!

 

Wintershows

De kerstperiode is toch wel de mooiste tijd van het jaar. Ideaal voor een pauze, herinneringen aan vervlogen kinderjaren komen terug: het is de tijd van warme gevoelens, mooie verhalen en een beetje spanning en sensatie hoort er ook bij. Temidden van deze behaaglijke sfeer nodigen we u graag uit om tijdens onze wonderschone wintershows een unieke reis te beleven.

Crazy Christmas.

In theater Wintergarten is onze wintershow „Crazy Christmas – een niet zo stille nacht“ te zien. Er heerst een bruisende sfeer, waarin de geesten zich voorbereiden op het kerstfeest.
Beleef deze show met vrolijke acrobatiek, stunts, humor en prachtige effecten.

White Christmas on Ice.

De schaatsshow „White Christmas on Ice“ verrast u met gewaagde pirouettes, gedurfde sprongen en romantische routines van onze kunstschaatsparen. Internationale kunstschaatsers betoveren u met een intieme en sfeervolle kerstshow op het ijs.

5 Vor Weinachten.

Tijdens de voorbereidingen van het feest heerst grote chaos.
De Kerstman is er niet en alles loopt in het honderd… Grote en kleine mensenkinderen beleven in het liefdevol aangekleedde Silverado Theatre een opzwepende en kleurrijke wintershow vol zang, sensationele acrobatiek en een flinke dosis humor.

 

The Magic Rose – Spirit Of Light

 Zodra in het park de avondschemering invalt, nemen wij u mee naar een schitterend wintersprookje. Laat u betoveren door de hartverwarmende eindshow “The Magic Rose – Spirit of Light” op het Kaiserplatz.

Voordat de donkere hemel prachtig verlicht wordt, beleeft u nog een keer de glansrijke fascinatie en charmante magie van ons fantastische winterlandschap: geniet met het indrukwekkende Berlijn op de achtergrond van ons vuurwerkspektakel en sluit samen met ons het winterseizoen af!

Let op: Uit veiligheidsoverwegingen kunnen de show en het vuurwerk bij slechte weersomstandigheden en/of harde wind geannuleerd worden.

 

Bron en foto’s: Phantasialand