Winterwonderland 2021: Holiday Park

Holiday Park opent ook deze winter weer de deuren en nodigt haar gasten uit in een magisch winterwonderland. Voor het eerst opent naast het indoorpark Holiday Indoor ook het themagebied Majaland en de Anubis vrijevaltoren. De winteropening vindt plaats van 13 november tot en met 3 april 2022.

 

Na zes succesvolle Halloween Fright Nights gaat Holiday Park het volgende seizoen in. Al in het tweede weekend van november begon het park aan het winterseizoen met het Holiday Park Winterevenement. Na de succesvolle première van het winterseizoen in de winter van 2019 besloot het park de winteropening uit te breiden naar Majaland en de Free Fall Tower. “Het doel is om het vakantiepark te ontwikkelen tot een jaarrond bestemming.”, vertelt directeur Bernd Beitz nog.

Adrenalinezoekers kunnen dus deze winter terecht bij de 70 meter hoge vrijevaltoren. Onbeperkt plezier voor jong en oud valt er te beleven in de verwarmde indoorzone.

De winteropening vindt plaats van 13 november tot en met 3 april 2022. Winter Magie begint op 4 december en loopt tot 26 december. Tijdens deze periode sieren talloze kerstbomen het park en zorgen voor nog meer kerstsfeer. Ook de kerstman maakt dan zijn opwachting in het park. De kinderen krijgen ook nog een klein kerstcadeautje van de ambachtelijke chocoladefabrikant Wawi.

De coronabeperkingen voor een bezoekje tijdens het winterseizoen zijn niet van tel in het buitengebied, hier is dus geen mondmasker of CST nodig. Deze gelden wel in het indoorgebied en het restaurant Maja Burger. Net als in het zomerseizoen moeten tickets vooraf online worden gereserveerd om het maximale aantal bezoekers te beheersen.

 

Bron en foto: Holiday Park