Winterwonderland 2019: Madurodam

Van 10 december 2019 tot en met 5 januari 2020 is het hele park sfeervol verlicht met duizenden lichtjes. Zo zag je Madurodam nog nooit. Met meer dan 65.000 schitterende lichtjes, heerlijke lekkernijen én winterse tafereeltjes is de sfeer elke dag winters en gezellig.
 

Kerstvakantie vieren in Madurodam

Tijdens de Winterweken deze Kerstvakantie zijn er speciale avondopenstellingen* tot 20:00 uur. Zo kunnen jong en oud ook in het donker de prachtige lichtjes in het park bewonderen. Geniet van een heerlijk gerecht uit het restaurant of regelrecht van onze Winter BBQ en maak daarna met de hele familie een avondwandeling door het magisch verlichte park.

 

*De speciale avondopeningen vinden plaats op:

  • 21, 22 en 23 december
  • 26, 27, 28, 29 en 30 december
  • 2, 3, 4 en 5 januari 2020

 

Winter speurtocht voor de kleintjes & verwarmende vuurkorven

Ook voor de kleine parkbezoekers is er extra veel te doen. Met de speciale winter speurtocht speuren ze het hele park door op zoek naar de oplossing. Best spannend in het donker.

En niets is zo lekker om daarna lekker op te warmen met z’n allen bij een van de vuurkorven in het park. Haal bij een van de gezellige blokhutten op het plein een winterse lekkernij om extra te genieten van dit perfecte & winterse dagje uit.

 

Superdeal entree & Winter BBQ

Op 27 tot en met 30 december geniet je extra voordelig van de gezellige Winter BBQ in het park. Koop je ticket en BBQ voucher vanaf 13 december voor slechts €19,50 op onze website. Kies uit een alcoholvrij drankje naar keuze met een heerlijke hamburger (ook vegetarische beschikbaar) of een broodje kipbraadworst, lekker als lunch of als diner.

 

Combideal! Schaatsen op het Kurhausplein & Madurodam bezoeken

Wil je nog meer winterpret? Speciaal voor iedereen die van schaatsen en winterse gezelligheid houdt, bieden Madurodam en Coolevent een tijdelijk combiticket aan. Tussen 10 december en 5 januari kun je schaatsen op het Kurhausplein bij Coolevent en de Madurodam Winterweken bezoeken voor slechts €20,- (entreeticket Madurodam is normaal €17,50 online). Je mag de 2 activiteiten op verschillende dagen doen. Zo wordt het wel heel makkelijk om elke dag iets leuks te doen in de Kerstvakantie. De speciale combitickets koop je online of aan de kassa bij Madurodam en Coolevent.