Winterwonderland 2018: Plopsaland De Panne

Tijdens Winter Magic transformeert Plopsaland De Panne in een magisch winterlandschap met wel honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizend-en-één betoverende lichtjes. Droom weg bij deze feeërieke winterse scenes of ga een rondje schaatsen op de ijspiste op het Dorpsplein. Mag het toch ietsje warmer? Breng dan een bezoekje aan Mayaland Indoor, verwarm je aan de knisperende kampvuren of een warme chocomelk! ’s Avonds kan je genieten van de Christmas Parade (vanaf 22/12/2018) met fonkelende verlichte kostuums van de kerstelfjes, tinnen soldaatjes en andere kerstfiguurtjes.

 

Wat valt er allemaal te beleven?

 

Kerstman

Bezoek de Kerstman op zijn troon op de Kiosk.

Waar: Kiosk Kermisplein

* In geval van drukte worden de wachtrijen voortijdig gesloten

 

Winterpret

De Kerstelfjes zijn weer terug in Plopsaland De Panne! Geniet van de leuke kerstanimatie op het Kermisplein!

Waar: Kiosk Kermisplein

 

Cecemel  schaatspiste

Tussen de ontelbare kerstbomen en fonkelende lichtjes in Winter Plopsaland vind je een sfeervolle schaatspiste midden op het Dorpsplein. Trek je schaatsen aan en toon je meest sierlijke pirouettes! Je eerste stapjes op het ijs? Geen probleem, zowel jong als oud beleven uren schaatsplezier op deze gratis ijspiste!

 

Helemaal nieuw: magisch Lichtfestival

Tijdens Winter Magic moet je zeker ook een bezoekje brengen aan het kleurrijke Lichtfestival op de Big & Betsy Hoeve. De sculpturen zorgen voor een magisch lichtspel dat je zeker niet mag missen! Je ontdekt er lichtsculpturen van Samson die een treintje bestuurt, van Kabouter Plop op een slede en zelfs een schitterende Prinsessia koets. Het lijkt wel winter wonderland!

 

Ketnet Kerst

Van 26 t/m 30 december kan je genieten van Ketnet Kerst in Winter Plopsaland met gezellige nocturnes tot 19u en een geweldig vuurwerk. Dat wil zeggen dat je extra lang plezier kan beleven op de talloze attracties en op de gratis ijspiste. Bovendien kan je je de acteurs van Campus 12 en Helden ontmoeten! Daarna zorgt de KetnetBand voor een spetterend feestje op het Dorpsplein met aansluitend een spetterend vuurwerk!

 

Winter in Plopsaland vindt plaats op 01, 02, 08, 09, 15, 16, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 december 2018 en op 01, 02, 03, 04, 05, 06 januari 2019