Winterwonderland 2017: Center Parcs

Fonkelende lichtjes, sfeervol kaarslicht en hartverwarmende geuren en kleuren … de winter is één groot feest, zeker bij Center Parcs! Vanaf 13 november trekken de vakantieparken hun winters jasje weer aan en verwelkomen ze hun gasten voor een kerstvakantie vol plezier, om de banden met vrienden en familie opnieuw aan te halen.

 

Voor het tweede jaar op rij dompelt Winter Wonderland de vakantiegangers onder in een magische wereld. Op het programma één en al feest: sfeervolle versieringen en verlichting, betoverende parades, winterse vertelavonden, nachten vol wonderlijke dromen en feestmaaltijden die bruisen van geluk! Hoogtepunten van het winterseizoen? Kerstmis en  oudejaarsavond natuurlijk!

 

Kerst in het teken van traditie

Ook dit jaar is Center Parcs dé plaats bij uitstek voor gezinnen om samen een betoverende Kerst te beleven. Center Parcs zorgt gegarandeerd voor blinkende oogjes bij klein en groot!

De kerstboom versieren, net als thuis! Geen Kerst zonder kerstboom. Daarom kunnen vakantiegangers bij Center Parcs een kerstboom in de cottage laten plaatsen, om samen met het hele gezin te versieren!

€ 25 per kerstboom met decoratie          

 

Een ontmoeting met de Kerstman

Op 25 december kunnen jong en oud samen met de Kerstman op de foto. De ideale gelegenheid dus om hem te bedanken voor de leuke geschenken en hem te beloven het komende jaar nóg braver te zijn … Ho Ho Ho!

Gratis activiteit

 

Als ik groot ben, word ik kerstelf!

Onder het toeziend oog van een professionele kerstelf kunnen de kinderen tijdens een workshop in de huid kruipen van de toegewijde assistenten van de Kerstman! Speelgoed maken en de allergrootste wereldreis van het jaar voorbereiden … wie weet ontrafelen de kleine geluksvogels wel enkele van ‘s werelds best bewaarde geheimen!

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar. € 12

 

Een onvergetelijk Nieuwjaar    

Dit jaar kan het oudejaarsfeest niet meer stuk! Center Parcs zorgt voor alles en trekt alle registers open om zijn gasten een uiterst feestelijke avond voor te schotelen, met een adembenemend vuurwerk boven het meer als kers op de taart.

Gezellig uit eten of liever een feestmaal laten bezorgen in de cottage? Bij Center Parcs vindt iedereen gegarandeerd zijn gading. Op het menu: foie gras, aardappelpuree, kapoen … en een heerlijke nieuwjaarsbrunch!

Vakantiegangers hoeven enkel nog de uitnodigingen te versturen!

 

 

VERBLIJFSVOORBEELDEN

Vakantiepark Erperheide – België

Cottage comfort, 4 personen

Vanaf 711 € voor een verblijf van 22 tot 26/12 2017

***

 

Vakantiepark Les Bois-Francs – Normandië

Premium-pagode (nieuw design), 4 personen

Vanaf € 960 voor een verblijf van 22 tot 26 december 2017

***

 

Vakantiepark Le Lac d’Ailette – Aisne

Premium cottage aan het meer (nieuw design), 8 personen

Vanaf € 2.108 voor een verblijf van 29 december 2017 tot 2 januari 2018