Persoonlijke fiche Matthieu

Hallo allemaal!

Ik ben Matthieu en zag in het gezegende jaar 1983 het levenslicht in het exotische Kortrijk, West-Vlaanderen.

Zoals velen van mijn generatiegenoten maakte ik mijn eerste stapjes (in mijn geval misschien wel letterlijk) in het ondertussen ter ziele gegane Meli-park, nu beter gekend als Plopsaland De Panne. Ook het iets dichter gelegen Bellewaerde park kon en kan nog steeds dikwijls op mijn bezoekjes rekenen. Daar heb ik trouwens in de iconische Boomerang mijn eerste loopings gemaakt.

Ondertussen heb ik al enkele mooie parken bezocht, waaronder Phantasialand, Disneyland Paris, Port Aventura, Gardaland, Alton Towers, Heide Park en zo veel meer.
Mijn thuispark kan je Phantasialand noemen, daar zal je me een tweetal keer per jaar tegen komen.
Mijn favoriete coaster is Expedition GeForce, op de voet gevolgd door Taron.

Nadat ik enkele jaren actief was op verschillende fora kwam ik op een dag in contact met Jonathan en Park Trips, mijn eerste uitstap met hen was naar Parc Bagatelle, daar leerde ik dan ook Bert en Bob kennen. Sindsdien hebben we nog een paar keer afgesproken, en ondertussen werk ik mee aan de site, daar schrijf ik momenteel vooral sfeerverslagen en lever ik dikwijls foto-verslagen af.

Mijn levensmotto is trouwens: “Life is a rollercoaster, it has its up and downs, but it’s your choice to scream or enjoy the ride.”