persoonlijke fiche Maarten

Ik ben Maarten, geboren in 1986 en woon in Heist op den berg.

Vanaf mijn kindertijd was ik al bezeten van pretparken, 1 pretpark bezochten we per jaar. Als kind durfde ik niet veel, maar dat maakte mij niet uit. De sfeer en gezelligheid van een park is het belangrijkste voor mij. En dat is het nog steeds zo.

In 2008 bezocht ik eindelijk het leuke Moviepark en later dat jaar ook het fantastische Phantasialand. Dat was nog niets want 2 jaar later ontmoete ik Bob, een collega van mij.

We bleken dezelfde passie te hebben en ik vertelde hem dan ook over het fantastische Phantasialand. Uiteindelijk besloten we dan om samen Phantasialand te bezoeken. Voor ons beide de start van een jaar vol pretparken.Heel de Benelux hebben we de jaren nadien onveilig gemaakt.

In 2013 trouwde ik met mijn vriendin Thulsi en deden wij een Deense road trip met uiteraard de Deense pretparken. In Djurs sommerland, een park nabij Århus vind je mijn favoriete baan, genaamd Piraten.

Mijn favoriete park is en blijft Europapark. Tevens ben ik een Halloween fan, het beste Halloween event is nog steeds Fort Fear in het Duitse Fort Fun.

Eind 2014 ben ik vader geworden van een flinke zoon Mateo en eind 2015 van een 2de zoon Thimo.. Daardoor zijn mijn pretparkbezoeken geminderd. Maar dat vind ik niet erg want ik heb er iets prachtig voor in de plaats gekregen, en echt helemaal wegblijven van een pretpark ..…

Tja dat kan ik gewoon niet.