Parkvideo’s: Walibi Belgium

Halloween 2019

Halloween in Walibi staat altijd garant voor een avondje pure horror, met zo een achttal spookhuizen kan dat ook niet echt verkeerd gaan. Twee van deze huizen zijn echter wel voor kinderen gemaakt, maar dat maakt de andere niet minder eng.

Nagulai, het nieuwe Indische spookhuis was alvast fenomenaal en ook de Curse of Amun was een goede Halloween ervaring. Naast deze 2 nieuwe spookhuizen is er ook het nieuwe The House of Silent Jill. Dit spookhuis van 15 euro is zeker de moeite waard en is ook niet gefilmd om de ervaring voor andere mensen niet te verpesten.

Naast al die horror is er natuurlijk ook de pracht en praal van het park, de nieuwe karma zone met Cobra, Popcorn Revenge en Radje River is supermooi afgewerkt en creëert een super sfeer. Ook de nieuwe kinderzone met Fun Pilot en de zone rond Tiki-Waka is meer dan goed. En dan vergeten we nog topattracties zoals Pyske Underground, Weerwolf en Dalton Terror.

Kortom voor Halloween te vieren zit je hier meer dan goed. Voor het filmpje heb ik geen speciale muziek gekozen, deze soundtrack creëerde de juiste vibe die zich in het park bevindt.

 

 

Werfbezoek Pulsar 2016

Op 23 maart 2016 kregen de Themeparkfreaks de kans om de werf van de nieuwe Splash Coaster van Walibi Belgium te verkennen.

 

 

40 jaar Walibi Belgium 2015

Het Waverse park vierde in 2015 haar 40ste verjaardag, en daar waren de Themeparkfreaks natuurlijk bij. Waar is dat feestje? Juist ja, in Walibi Belgium en dat was te merken aan de daverende slotshow. Hieronder kan je die volledige show bekijken.

 

 

Van 24 juli tot 2 augustus 2015 vierde het park zijn verjaardag met daarin 3 nocturnes en 3 slotshows. Ter gelegenheid werd zelf de oude mascotte van onder het stof gehaald. Het mag gezegd zijn, het resultaat was er, de slotshow was een fenomenaal succes.

En ook de rest van het park garandeert je een topdag. Weerwolf, Vampire, Cobra, Psyke Underground, Calamity Mine, stuk voor stuk zijn het topachtbanen, en rekenen daarbij nog eens Dalton Terror, Flashback en Radja River en je dag kan niet meer stuk. En met de komst van de nieuwe attractie ‘Pulsar’ kan dat alleen maar verbeteren.

Voor de muziek hebben wij ditmaal gekozen voor een recent nummer. ‘Freedom’ van ‘Pharrell Williams’ is een lekker opzwepend nummer dat perfect de sfeer van 40 jaar Walibi weergeeft.

 

 

Halloween 2013