Parkvideo’s: Toverland

Halloween Nights 2018

Halloween, de leukste tijd van het jaar, vooral in een pretpark. Daarom kan een park video niet ontbreken. In deze video proberen wij jullie de sfeer en grimmigheid te tonen van Halloween in Toverland.

Toverland is een fantastisch leuk park, en zeker met de uitbreiding van Avalon en Port Laguna. Reken daar ook nog eens een top achtbaan Fēnix bij en een Halloweenevent met drie spookhuizen, vijf scare zone en een spektakelshow en je zit goed voor een super leuk dagje.

Om jullie alvast warm te maken voor het event van volgend jaar, kan je hier genieten van een samenvatting van de horror van dit jaar.

 

 

Parkbezoek 2016

Niet ver over de Belgische grens ligt het gezellige Toverland. Dit parkje is de laatste jaren gegroeid, en zal in 2018 nog groter worden door de komst van een nieuwe achtbaan, een bootvaart en een vernieuwde ingang.

Van de spannende houten achtbaan Troy, tot de kinderachtbaan Boomerang, allemaal zijn ze even leuk in Toverland. Zeker de Maximus Blitz Bahn is een mooi voorbeeld van een mooie en leuke rit. De waterattracties Djengu river en Backstroke zullen u zeker een nat pak geven.

Daarnaast zijn er tal van leuke kinderattracties en tal van leuke shows. Zo zie je in het filmpje de watershow Katara en de Bello Nock show. De laatste show was een tijdelijke show tijdens het zomerseizoen van 2016.

De beelden werden gemaakt door themeparkfreak Bob en de muziek is natuurlijk die van de andere leuke achtbaan in Toverland, Dwervelwind.

 

 

Parkbezoek 2015

Onderstaan filmpje toont een bezoekje van Themeparkfreaks aan het park.

 

 

Halloween 2013