Parkvideo’s: Bobbejaanland

Halloween 2019

Na het Halloweenevenement van vorig jaar wisten we al dat Bobbejaanland best wel een puik Halloweenevent kan neerzetten. Ook dit jaar was het event echt top. Het nieuwe spookhuis Yummy, dat geïnspireerd werd door de eerste Vlaamse zombiefilm, is een schot in de roos.

Natuurlijk blijft ook Welp een spookhuis van een hoog niveau. Ook Sonar en Bazar Bizarre zijn meer dan de moeite waard. Eén van de grootste verrassingen was de show van Professor Pickard. Deze hypnoseshow is er eentje om met open mond naar te kijken!

Naast de Halloweenspookhuizen heeft het park natuurlijk ook nog haar permanente attracties in de aanbieding. Zeker met de toevoeging van de achtbaan Fury werd Bobbejaanland meer dan ooit op de kaart gezet.

Voor het filmpje hebben we de soundtrack van Welp gekozen. Deze track hoor je ook tijdens je tocht doorheen het spookhuis.

 
Opening Land Of Legends Bobbejaanland

Het nieuwe themagebied Land Of Legends werd op 24 juni 2019 feestelijk geopend. De volledig nieuwe themazone is twee hectare groot en naast Fury bevind zich hier ook de nieuwe waterspeelzone Naiads Waters, de achtbaan Typhoon en de Giant Frisbee Sledge Hammer.

 

Halloween 2018

Dat Bobbejaanland al lang Halloween vierde wisten we al. Maar dat ze eigenlijk bij de top horen, dat konden wij dit jaar ontdekken. De spookhuizen waren stuk voor stuk schitterend en op het einde van de dag was het zelf moeilijk kiezen welke nu de beste was. Ze zijn ook allemaal anders, niet qua thema maar vooral qua ervaring.

Vooral Welp en Childhood Fear waarbij kinderland omgetoverd wordt naar een plaats vol horror horen bij de beste in hun soort. Daarnaast zijn er nog tal van scare zone’s en enkele shows waaronder een hypnose show.

Reken daar dan nog toffe attracties bij en een avondopening met vuurwerkshow en je dag kan niet meer stuk. Zeker een aanrader en om de sfeer extra in de verf te zetten kan je hieronder nog naar een filmpje kijken.

 

Wicked Wheels 2018

In Bobbejaanland konden we in 2018 een gloednieuwe stuntshow ontdekken. Het was een show vol stunts en tricks, piepende banden en veel meer. De show droeg de naam Wicked Wheels.

 
Cowboy Town Celebrations 2018
Cowboy Town bestond in 2018 40 jaar in Bobbejaanland en dat werd volop gevierd. Om de verjaardag op te vrolijken kwamen er enkele nieuwe mascottes en kreeg Bobbie eveneens een nieuw pak aan. Deze mascottes traden samen op tijdens een show in Cowboy Town. 

 
Soldiers Heart @Bobbejaanland 2016
Soldiers Heart stelden hun nieuwe single voor in Bobbejaanland. Ze gaven in het park een acoustische set aan de voet van Indiana River, maar echt speciaal werd het toen ze mochten optreden in het hart van de de Revolution.

 

 
Openingsshow Forbidden Caves
The Forbidden Caves, Bobbejaanlands nieuwste aanwinst, opende op woensdag 13 mei 2015 officieel de deuren. De nieuwe attractie, een immersive tunnel die uniek is voor de Benelux, neemt bezoekers mee op een spannende ondergrondse grottenexpeditie in de regenwouden van Khyonesia, Zuidoost-Azië.  

 

Gameland 2012

Bobbejaanland organiseerde ook dit jaar een game event voor alle game freaks. Doorheen het hele park kon men games testen en de nieuwste merchandise ontdekken.