Parkvideo’s: Attractiepark Slagharen

Afscheid van Thunder Loop 2016

In  Slagharen kwam een icoon tot stilstand, traantjes werden weggepinkt, maar ondanks het afscheid wordt er nu volop uitgekeken naar de toekomst. Thunder Loop mocht 37 jaren het beste van zichzelf geven en zal voor altijd in het geheugen gegrift staan als het icoon van het park. De toekomst brengt een nieuwe, spectaculaire achtbaan naar het park met Gold Rush. 

 

 

Mardi Gras 2015

De straten van Slagharen lopen vol met exotische dansers en danseressen, er klinkt zomerse muziek en alles is aangekleed in de typische bijhorende kleuren paars, groen en goud.

Mardi Gras, is letterlijk vertaald Vette Dinsdag, of zoals we het hier kennen Aswoensdag. Het is de laatste avond van Carnaval. En dat word over de hele wereld gevierd. Slagharen gaat de mosterd dus halen in New Orleans. En dat gaat dit western parkje goed af.

Het is een feit, dit is één van de leukste events die er is. Sfeer, muziek, zuiderse taferelen, en dat op een zonovergoten dag. Wat wil een mens nog meer. Reken daar nog eens een goed aanbod aan attracties bij en je dag kan niet meer stuk. En dan zwijgen we nog over Thunderloop, het paradepaardje van Slagharen, een echte Anton Schwarzkopf. De iconische Looping Star van Bobbejaanland was een vergelijkbare baan. Genieten van een ritje kan hieronder.

Bij een zomers dag, en een exotisch event hoort ook een zomers liedje bij. ‘El Mismo Sol’ van ‘Alvaro Solar’ is de keuze bij dit park filmpje.