Legoland Deutschland – Themagebied Mythica

LEGOLAND Duitsland heeft officieel een nieuw “LEGO MYTHICA”-themagebied voor 2023 onthuld. In dit gebied zal de blikvanger een achtbaan worden, die momenteel gebouwd wordt. Al werd de bouwer hiervan nog niet officieel bekendgemaakt, toch weten we al dat het een achtbaan wordt van de Zwitserse fabrikant B&M.

 

Het nieuwe themagebied MYTHICA zal geopend worden aan het begin van het seizoen 2023. Bezoekers betreden een wereld vol mythische fantasiewezens gemaakt van honderdduizenden LEGO-stenen. Dit gebied zal meteen de duurste investering ooit zijn voor dit park.

 

De achtbaan die in dit gebied zal komen te staan wordt er eentje die zowel thrillseekers, maar de rest van het gezin moet aantrekken. De baan zal alvast overkop gaan, maar verdere details maakt het park nog niet bekend. Toch weten we aan de hand van bouwfoto’s dat het gaat om een achtbaan van de Zwitserse fabrikant B&M.

Ook kleinere kinderen moeten waar voor hun geld krijgen. Naast een speeltuin en een andere attractie die de creativiteit en verbeeldingskracht van de gasten moet aanwakkeren, zal een tweede attractie minstens evenveel plezier en een prettig gerommel in je maag opleveren.

 

Feiten:

  • Openingsjaar: 2023
  • Naam: Onbekend
  • Fabrikant: Bolliger & Mabillard
  • Inversies: Minstens 1
  • Themagebied: Mythica

 

Bouwupdates:

22 september 2022: De werken gaan de hoogte in