Halloween 2021: DippieDoe

Het Nederlandse kinderpretpark DippieDoe organiseert dit jaar opnieuw het Halloweenevenement DippieBoe. Dit evenement is op maat gemaakt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Het vindt plaats van 26 t/m 31 oktober 2021.

 

Tijdens DippieBoe verandert het Nederlandse attractiepark DippieDoe in een griezelig Halloweenparadijs voor de allerkleinsten. Van 26 t/m 31 oktober 2021 is het park geopend van 12u tot 21u, DippieBoe vindt plaats vanaf 18u. Er zijn zowel dagtickets als speciale avondtickets te koop.

 

Wat valt er te doen?

Krijtplein

Gebruik je fantasie en teken de engste monsters, lieve heksen of spannende spinnen! DippieBoe heeft 10 meter aan krijtbord!

Magic Tovenaar

Als de schemer valt, komt de Magic Tovenaar aanvliegen! Hij zal je verbluffen met zijn tovertrucjes en zorgt voor een mooie show!

Spookhuis

Speciaal voor DippieBoe staat er tijdens het evenement een heus spookhuis in het attractiepark! Kom lekker griezelen als je durft…

Dans en theater

Vanaf 18u uur zijn er door heel het park heen verschillende dansshows en dans mee bij de griezeldisco. Geniet ook van het straattheater!

Spectaculaire vuurshow

Kapitein Knoeibaard neemt je mee in de wereld van schurken en piraten. Hij verjaagt alle wezens tijdens een spectaculaire vuurshow!

Karakters in het park

Na 18u verschijnen de eerste wezens in het park! Ontdek de vijf themagebieden in DippieDoe. Daarnaast zijn alle attracties open!

Bron en foto: DippieDoe