Halloween 2019: Toverland

Attractiepark Toverland staat op 8 avonden in oktober in het teken van de Halloween Nights. Tijdens dit populaire Halloween-evenement jagen honderd scare actors de bezoekers de stuipen op het lijf in vijf scare zones, twee spookhuizen en een doolhof. Daarnaast wordt er een compleet nieuwe walkthrough experience gecreëerd in de bossen aan de rand van Toverland. Tijdens de Halloween Nights is Toverland geopend tot 23.00 uur. De avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

 

Halloween Days

Voordat de werkelijke gruwel begint, vieren we overdag de Halloween Days in Toverland. Het Land van Toos wordt dagelijks iedere dag overgenomen door fladderende spoken, griezelige heksen en spannende pompoenen.

 

Halloween Nights

Wanneer de zon is weggezakt, komen alle themawerelden tot leven. Dit jaar pakken we uit met meer scare zones én scare actors dan ooit te voren! Één ding is zeker, alle spookachtige wezens ruiken angst! Houd je toverstaf dus maar paraat, want het is weer bijna tijd voor de Halloween Nights in Toverland. 

12, 15, 16, 17, 18, 19, 25 & 26 oktober – 18.30 t/m 23:00.

 

Nieuwe walkthrough experience: The Witches Forest

In The Witches Forest betreden waaghalzen het bos achter themawereld Avalon. “Hier leggen ze in het donker een 10 minuten durende route af over mistige slingerpaadjes”, vertelt David Slob, Creatief Leider Entertainment. “In The Witches Forest heersen de heksen en worden duistere rituelen uitgevoerd. Bezoekers zijn gewaarschuwd, want niet iedereen keert terug uit dit behekste bos.”