Halloween 2018: Movie Park Germany

Dit jaar krijgt het grootste Halloween-evenement van Europa niet alleen een nieuwe naam. Het meermaals bekroonde Halloween Horror Fest wordt in het jaar waarin het 20-jarige jubileum wordt gevierd, een echt festival. Naast twee nieuwe themagebieden en acts met livemuziek, belooft vooral een nieuwe horror-attractie de ultieme griezelervaring. Wrong Turn neemt je mee naar de eerst film van deze reeks en verloopt volledig indoor.

 

 

Het Halloween Horror Feest vindt dit jaar plaats op 6,7,12,13,14,18,19,20,21,25,26,27,28,31 oktober en op 2 t/m 4 november 2018. De voorverkoop dagen zijn 20, 27, 31 oktober, net als 3 november 2018.

 

De Horrormazes.

 

Wrong Turn – nieuw 2018 – (Vanaf 16 jaar)

Net als bij de eerste film uit de Wrong Turn-serie, wordt ook hier een veronderstelde afkorting de gasten in Movie Park fataal. Ze verdwalen in de bossen van West Virginia en vallen ten prooi aan bloeddorstige kannibalen. Zoals altijd zijn de handelingen uit de film door DEKOWERK & IDEEWERK uit Mülheim zeer gedetailleerd uitgewerkt in 22 verschillende scenes. Naast de bekende highlights uit het eerste deel van de film zijn er ook nog een aantal aanpassingen en nieuwe series toegevoegd, zodat de verhaallijn van Wrong Turn naadloos overgaat in de gigantische coulisse van het voormalige ‘ICE AGE Adventures’. Het verhaal begint bij een lounch tankstation, gaat dan verder langs een 10 meter hoge waterval en eindigt in de afgezonderde hut van de angstaanjagende bosbewoners.

 

Hostel – 18+

Van het ‘Red Light District’ in Amsterdam, via het schijnbaar ongevaarlijke hostel ergens in Slowakije tot aan de martelkamers op een verlaten en verwaarloosd fabrieksterrein beleven de bezoekers 20 verschillende scènes in de chronologie van de bekende film.

 

The Slaughterhouse – powered by Meatfactory Inc. (Vanaf 16 jaar)

De grenzeloosheid van de consumptiemaatschappij en een zeldzame virusbesmetting bij alle dieren in de voedselketen zet een gewetenloos bedrijf aan tot een ongelofelijk idee: mensenvlees als handelswaar! De Meatfactory Incorporated heeft zich als nieuwe tak binnen de voedingsmiddelenindustrie gespecialiseerd in de verwerking en de verkoop van menselijke lichaamsdelen. Volg vandaag nog een rondleiding door de nieuwe productielocatie en bekijk ter plaatse de vier productiestappen van deze bloederige business… Maar let op, de mateloze hebzucht naar luxegoederen drijft het management van Meatfactory Inc. tot steeds nieuwere en vreselijkere inkooptactieken.

 

Deathpital Reloaded (Vanaf 16 jaar)

Wat moet lijken op spierwitte ziekenhuisgangen, lijkt meer op een gangenstelsel uit een horrorfilm. Wat is er in dit ziekenhuis gebeurd? En word je hier genezen of betekent dit voor jou het einde?

Gelukkig, een arts! Hij zal je wel helpen. Maar wacht eens even… wat is dat? Draai je om en ren voor je leven! Naar buiten! In het Deathpital spoken ziektes die je in je ergste nachtmerries nog niet bent tegengekomen en elke behandeling lijkt onvermijdelijk de dood tot gevolg te hebben. Je enige hoop: vind de uitgang, voordat ze je te pakken krijgen.

 

Circus Of Freaks (vanaf 16 jaar)

Het circus is geopend! In het Circus of Freaks staat je een geheel nieuw evenementenprogramma te wachten. Maar let op: er wordt gezegd dat wie deze circustent binnengaat, er nooit meer uitkomt. Hoor je dat gelach? Snel, de voorstelling is begonnen! Je wilt toch niets missen van de clowns, de dansers en de acrobaten. Wacht eens even… Is dat werkelijk gelach? Of is het geschreeuw…

 

Insidious 2 (Horrorlabyrinth, vanaf 16 jaar)

Nadat de familie Lambert hun zoon uit zijn coma terug konden halen, waanden zij zich eindelijk veilig en geloven ze dat ze hun verdere leven ver van demonen en duistere machten kunnen leiden. Dit loopt echter helemaal mis wanneer een van de psychopathische demonen van Josh, de vader van het gezin, bezit van hem neemt. Begeef je op een zenuwslopende reis in een parallelle wereld vol angst en verschrikkingen en probeer het wrede geheim van deze familie te ontrafelen. Maar wees op je hoede, de door demonen bezeten Josh is op een bloeddorstige rooftocht en hij deinst voor niets terug…

 

The Walking Dead Breakout (horrorlabyrinth, vanaf 16 jaar met toeslag van 5 € in het park)

Stort je samen met een groep andere nietsvermoedende overlevenden dwars door een door zombies overgoten gebied op zoek naar een veilige plek. Maar pas op, want achter elke hoek staat een Walker verstopt met als enige doel de slachtoffers te doden. Echte acteurs, de nieuwste technologieën en locaties de je meevoeren naar de verschillende The Walking Dead seizoenen, zorgen in The Walking Dead Breakout voor een authentieke en intense live-ervaring.

 

Campout (Outdoor Horrorlabyrinth, vanaf 12 jaar)

 

Gezellige tijden in het bos, gemeenschappelijke uren bij een knapperend kampvuur met lekker stokbrood – dat roept herinneringen op aan de laatste grote campingbelevenis van iedere avonturier…

Toch is er van deze wildernisromantiek in ons kamp niet veel meer te bespeuren. Op sluwe wijze heeft de Soulcatcher de zielen van jonge kampdeelnemers in zijn macht gekregen en hij laat ze nu zielloos en naar hulp zoekend door het mistige woud zwerven. Kijk goed uit wanneer je dit bos betreedt, achter iedere boom kan hij ook jou opwachten om jouw ziel te bemachtigen. Ben jij klaar voor een campingavontuur van zo beangstigend dat je er nog enkele slapeloze nachten v