Halloween 2018: Drouwenerzand

Halloween bij Drouwenerzand is geschikt en bedoelt voor het hele gezin! Hieronder leggen we uit hoe een Halloweendag er (ongeveer) uitziet. Elk jaar verrassen we je met een ander programma/ andere invulling, natuurlijk ook dit jaar: de 5e editie!

 

Het attractiepark is tijdens de Halloweendagen elke zaterdag in oktober èn woensdag 24 oktober geopend van 13.00 – 21.00 uur.

 

Voor jong en oud

Een Halloweendag is ècht anders dan anders. Het gehele park is in Halloweensfeer met o.a.: strobalen, pompoenen, kalebassen, uitgeholde pompoenen met lichtjes, maisstengels etc..

Naast alle attracties kun je gratis naar het Halloweenhuis, Huyze den Vilder en Haunted House.

Vanaf 13.00 uur tot ca. 21.00 uur lopen er ‘vriendelijke’ Halloweenfiguranten door het park, leuk voor de kinderen om mee op de foto te gaan. Tóch te eng? Ga dan naar de souvenirwinkel, haal een voordelige toverstaf en steek deze in de lucht om de griezels op afstand houden.

 

Entertainment

In het Wondencentrum kun je je een supergave ‘wond’ laten aanbrengen, gratis voor alle gasten (13.00 – 17.00 uur).

Live-muziek van de Funfare of trio Balsamico zorgt voor veel pret. Ze brengen, kris-kras door het park, een gezellig sfeertje met zich mee. ‘Er mag gedanst worden’! (15.30 – 18.30 uur).

Kidsentertainer Jos zorgt voor veel kinderpret, ook hij loopt door park zijn kunsten te tonen (15.00 – 19.00 uur).

 

 

Verkleed naar het park

Kinderen t/m de basisschoolleeftijd mogen tijdens de Halloweendagen verkleed komen. Voor kinderen van 12/13 jaar en ouder is het dus NIET toegestaan om verkleed als griezel het park te betreden. Om mis(ver)standen te voorkomen vinden we het belangrijk dat het voor onze gasten duidelijk is dat alle griezels die tijdens een Halloweendag in het park lopen, bij Drouwenerzand horen. We rekenen op jullie begrip.

 

Smakelijk eten

De keuken is tijdens een Halloweendag geopend vanaf 13.00 uur.

Op Halloween Square wordt vanaf 14.00 uur smakelijke braad- en curryworsten en churros  bereid. Voor gasten met een Halloween VIPticket gratis.

 

Halloweenhuizen

Het Halloweenhuis (14.00 – 21.00 uur) en Haunted House (18.00 – 21.00 uur) hebben een adviesleeftijd van 12 jaar en ouder. Huyze den Vilder (13.00 – 17.00 uur) is geschikt voor alle leeftijden, maar gericht op kinderen ca. 4 tot 10 jaar. Gasten met een Halloween VIPticket genieten van 1x toegang via de snelingang bij deze huizen.

 

Afsluiting

We eindigen de avond met een spectaculair vuurwerk!

 

Entree

De entree aan de kassa is € 15,00, maar online geniet je van een super korting èn kun je via de snelingang: € 12,25 per persoon!

Wil je voorrang èn voordeel dan koop je Halloween VIPtickets voor slechts € 19,99 per persoon, dit biedt ook vele extra’s. Kijk hier maar eens: Halloween VIPtickets.