Halloween 2017: Walibi Holland – Fright nights

De Fright Nights in Walibi Holland worden opnieuw groter en enger dan ooit. Dit jaar komt er een nieuwe Horror maze met “The Hunt Is On…” In deze maze ga je samen met de New Orleans Pest Control Services op zoek naar ongedierte, maar je weet nooit wat je aantreft. Ook Eddie krijgt dit jaar weer een grote rol in het gebeuren. Hij krijgt zijn eigen zone met Eddie’s Area: Evil is here… Hij heeft heel wat uitschot meegebracht die je mee probeert te nemen naar de hel!

 

De Fright Nights vinden dit jaar plaats op 7, 8, 13, 14, 15, 19, 20, 21, 22, 27, 28 en 29 oktober. Walibi Holland is op Halloween Fright Nights dagen geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Tickets zijn de gehele dag geldig.

Tickets voor Halloween Fright Nights 2017 zijn alleen online verkrijgbaar. Er vindt geen kassaverkoop plaats en alle kassa’s zijn tijdens Halloween Fright Nights dagen gesloten. Walibi Holland is op Halloween Fright Nights dagen geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Reguliere tickets van Walibi Holland zijn niet geldig op alle Halloween Fright Nights dagen.

 

Horror mazes:

 

The Hunt Is On…:  NIEUW

Jij bent het nieuwste teamlid van de NOPCS (New Orleans Pest Control Services). Dit is een team dat de meest hardnekkige ongedierteplagen bestrijdt. Jullie krijen een niveau vijf-melding binnen: het hoogste dreigingsniveau. Time For Action! Met je team betreed je de Backswamp Service en Gas Station op zoek naar de ongedierteplaag… Maar wat treffen jullie aan? Is het wel ongedierte?

 

Jefferson Manor

Een groot, verlaten landhuis. Jaren geleden is hier de familie Jefferson op mysterieuze wijze overleden. Als je de geruchten moet geloven, riepen de Jeffersons geesten op. Kloppen deze geruchten en is dit de familie fataal geworden…?

 

The Villa

Altijd al de hoofdrol in een horrorfilm willen spelen? Audities zijn hier tijdens Halloween niet nodig. Betreed The Villa en je belandt in een Hollywood-hel! Weet je wel heel zeker dat je wilt schitteren als filmster?

 

Psychoshok

In het lab wordt onderzoek gedaan naar angst. Voor bizarre experimenten zoeken zij voortdurend verse proefpersonen. Wees dus gewaarschuwd als je Psychoshock binnengaat tijdens Halloween…

 

Haunted Holidays II

Haunted Holiday, de klassieker, heeft een facelift gehad, intenser en enger dan ooit! Van tijd geen besef meer. En jouw feestdagen onherkenbaar verminkt. Het is tijd voor een feestje, maar wel je laatste…

 

The Clinic

Durf jij het aan om een behandeling te boeken in deze beruchte kliniek? Dr Adams neemt je met de grootste zorg en precisie onder handen. Zoals bij een instelling hoort, is Dr Adams strikt in zijn geheimhouding. Eén ding kunnen we je wel vertellen, je verlaat de kliniek als een ander mens! Als je de kliniek al verlaat…

 

Scarezones:

 

Eddie’s Area: Evil is here…

Eddie heeft het ergste monsteruitschot, de Travellers, om zich heen verzameld in zijn nieuwe area. Als motten op het licht zijn ze op zijn vurige baken afgekomen. Kijk uit voor deze freaks, weirdo’s en wacko’s, want de poorten naar dit nieuwe monsterlijke toevluchtsoord zijn geopend!

 

Pirate’s Cove: Houd jij je hoofd boven water?

Het is donker en mistig, in de verte zie je iets gloeien. Plots hoor je het verleidelijke gezang van een zeemeermin, een storm steekt op… Opeens sta je oog in oog met Kapitein Blackbeard en bemanning van het verloren schip “Queen Anne’s Revenge”. Hoe ga jij je hieruit redden?

 

Quarantine: Sta oog in oog met bloeddorstige zombies

When there’s no more room in hell, the dead will walk the earth… Wat doe jij als je oog in oog staat met een bloeddorstige zombie tijdens Halloween? Stopt je hart met kloppen, verstijf je of zet je het op een lopen?

 

Campsite Of Carnage

Rednecks hebben camping ‘Sunshine’ overgenomen. Waag het niet om op hun terrein te komen tijdens Halloween! Elke stap kan je laatste zijn…

 

Firepit

In dit gebied lopen de Rednecks los. Terwijl de dj vanuit zijn caravan de dikste beats dropt, wordt het podium overgenomen door dansende Rednecks! Ook speel je hier angstaanjagende Halloween Fright Nights games. En dit is hét gebied om bij te komen van de ongekende horror. Plof neer op een oud bankstel en haal een gruwelijk drankje!

 

Game Over: Overleef jij deze ronde?

Wat gebeurt er eigenlijk met gamefiguren als ze game over zijn? In deze hallucinerende scarezone sta jij oog in oog met de meest bekende gamefiguren! Overleef jij deze ronde?

 

Things

Eddie werkt al jaren in het diepste geheim aan zijn eigen moordlustige handlangers. Mét succes. Ze zijn groter, bloeddorstiger en machtiger dan ooit. Kijk tijdens Halloween Fright Nights uit voor de ‘Things’.