Halloween 2017: Nigloland

Tijdens de intrede van de herfst transformeert Nigloland opnieuw in Nigloween. Van 7 oktober tot 5 november vindt het bekende Halloweenevenement van Nigloland weer plaats. Het park belooft de bezoekers nieuwe verrassingen, waaronder een nieuwe show met “L’homme le plus fort du monde”, of “De Sterkste Man Ter Wereld”. Het park dat nu nog prachtig gedecoreerd is voor zijn 30ste verjaardag zal haar Halloweenkleedje weer aankrijgen.

 

Het Halloween seizoen gaat binnenkort weer van start bij Nigloland, een hoogtepunt voor het park sinds 2002, toen men voor het eerst Nigloween organiseerde. Vorig jaar bezochten maar liefst 135.000 bezoekers het evenement. Ze ontdekten de prachtige aankleding en animaties in oktober.

De bezoekers kunnen genieten van prachtige Halloweenaankleding, maar ook de mooie aankleding voor de 30ste verjaardag van het park, zoals de gigantische taart, houten paarden en de gezellige ingang.

De prachtige taferelen en decoraties maken Nigloland uniek tijdens deze periode en maakten het park bekend. Bezoekers worden ondergedompeld in de sfeer van het seizoen met talloze pompoenen, prachtige herfstbloemen, strobalen en maiskolven…  Maar ook ondergedompeld in de halloweensfeer door honderden skeletten, spinnen, lantaarns en wezens die door het park dwalen.

Bezoekers mogen op de laatste openingsdag, 5 november 2017, de pompoenen en bloemen mee naar huis nemen.

Naast de achtbaan Alpina Blitz wordt een heksendorp gebouwd voor de dappersten. Hier organiseert het park een reuzebarbecue en kan je pompoensoep eten. Een dj zal tijdens de schoolvakanties elke dag plaatjes draaien van 5.30 uur tot zonsondergang.

 

Halloweenspektakels

 

Nieuw in 2017: De Sterkste Man Ter Wereld

Nieuw is de show van een man die de kracht heeft van Hercules. Elke dag is deze te bekijken om 21.30 uur in het hotel, maar ook doorheen de dag in de wandelpaden van het park.

 

Nieuw in 2017: Straatanimatie

Ook nieuw in 2017 is de straatanimatie in het Canadese themagebied. Straatoptredens zullen elke namiddag de bezoekers verrassen. Het park wil de traditionele sfeer van Halloween tot leven brengen, zoals je die vindt in Amerika. Op het programma staan messengooiers, lassoacts en veel meer…

 

La Métamorphose Du Loup Garou

Een unieke show die de toeschouwers onderdompelt in de Halloweensfeer. Gedimde lichten, een akelige sfeer en een levensgrote weerwolf. Niet te missen!

 

La Skeleton orchestra

Een orkest van skeletten speelt macabere deuntjes.

 

Les Feux De Camp

Kampvuren doorheen het park zorgen dat de bezoekers zich gezellig kunnen verwarmen.

 

De Monsters

Ook in 2017 zal een bende monsters voor veel plezier zorgen in het park, voor jong en oud.

 

Vuurwerk

Elke avond tijdens de Halloweenperiode zal er een vuurwerk ontstoken worden aan de achtbaan Alpina Blitz.