Halloween 2017: Heide Park

Het is weer die tijd van het jaar, de donkerste nachten van het jaar bieden heel wat plezier aan de horror fans van alle leeftijden. Hiervoor organiseert Heide Park de Hallo Weken. Tijdens deze dagen worden de bezoekers ondergedompeld in een enge sfeer die gecreëerd wordt in het park.

 

Heide Park opent dit jaar een nieuwe maze met Grand Hotel Morton. Een hotel waarbij horror en angst achter elke hoek schuilen.

 

De Halloweendagen vinden plaats op

Vrijdag 20 en 27 oktober 2017: van 17 tot 22 uur

Zaterdag 21 en 28 oktober 2017: van 16 tot 22 uur

Dinsdag 31 oktober 2017 van 16 tot 22 uur

 

De spookhuizen zitten niet allemaal in het dagticket inbegrepen en dienen op voorhand gekocht te worden, er wordt gewerkt met een tijdstabel, waartussen je het spookhuis  kan bezoeken.

 

De Spookhuizen:

 

Grand Hotel Morton

In dit enge hotel is rustig slapen geen optie! Dit is een nieuwe maze voor dit jaar. Een ticket kost 4 euro.

 

Asylum

Koud zweet op je voorhoofd, gegil en enge geluiden om je heen, geen idee waar dit naartoe leid!

Dit zijn nog maar de voorbodes die je zal ervaren wanneer je een bezoek brengt aan de gekken in hun gekkenhuis. Ze zeiden dat ze veilig opgesloten zaten, maar je zal al snel beseffen dat de waarheid net iets anders is.

Een ticket kost 2 euro.

 

Scarezones

 

Sector 23

Wanneer de wetenschap zich uitleeft, kunnen enge dingen gebeuren. Wat er in Sector 23 gebeurde blijft een geheim, gelukkig is de zone afgebakend, niemand kan er in of uit… Althans dat wordt gedacht.

Deze Scarezone is gratis en zonder tijdschema te bezoeken

 

Turm der Dunkelheit

De laatste overlevenden van het vervloekte dorp Schattenfell zochten onderdak in de toren des duisternis. Zijn ze hier veilig voor de slechte alchemist of heeft de haat hen zo ver gedreven dat ze zelf slecht geworden zijn?

Deze Scarezone is gratis en zonder tijdschema te bezoeken