Halloween 2017: Fort Fun

Net zoals vorig jaar pakt Fort Fun ook dit jaar uit met het Fort Fear Horrorland Event. Dit zal doorgaan op 21, 28, 29, 30 en 31 oktober 2017. Voor het eerst sinds 2009 zal het horrorgebeuren niet draaien rond het personage Jackie Moon. De naam voor het nieuwe Fort Fear Horrorland is Misty Ville Horror Stories: Chapter one.

 

Misty Ville: hoofdstuk 1

Een donkere en slechte schaduw valt over Misty Ville. Geen menselijke ziel die er vrijwillig naartoe gaat, tenzij die van het goede pad afgeweken is en nooit nog gevonden wil worden. Maar vreemd genoeg zijn sommige figuren aangetrokken door de slechte aura van deze stad en vinden er een toevluchtoord. 

Welke wezens wonen er hier? Roekeloze indianen, rednecks en andere naamloze en vergeten schepsels leven hier volgens hun eigen regels.

In de herfst, wanneer de mist dikker wordt en Misty Ville verdwenen lijkt te zijn van de aarde, gebeuren hier vreemde zaken, waar zelfs de machtigste Voodoopriesters voor waarschuwen. Enkel de dappersten gaan tijdens Halloween naar Misty Ville, velen zullen nooit terugkeren…

 

De Horrorattracties

 

The Mine

De mijnen van Misty Ville zijn oude grotten, die ooit dienden als een toevluchtsoord en heiligdom van het indianenvolk van de Semilines.

Echter, de inhalige inwoners van Misty Ville hebben geen respect voor de rituelen van de Indianen en zijn enkel geïnteresseerd in de verborgen schatten. Ze graven dieper en dieper, maar hun hebzucht blijft niet ongestraft. Wat ze daar vinden is geen goud of edelstenen, maar pure horror…!

Zal jij de mijnen overleven?

 

 

 

Locatie: Devil’s Mine

Leeftijd: vanaf 12 jaar

Duur: circa 10 minuten

Scarefactor: gemiddeld

Toegang: gratis

 

The Warehouse

In het centrum van Mistyville ligt een groot magazijn, The Warehouse.

In dit magazijn bewaren de bewoners niet enkel bloem, zout of mais. Sommige goederen die hier opgeslagen zijn, dragen leven in zich. Je moet er best weg blijven! Zelfs de kamparbeiders openen liever de deuren niet, ze willen niet dat de orde verstoord wordt.

Blijf er dus weg, raak niets aan en maak dat je hier zo snel mogelijk weg raakt!

 

 

 

Locatie: Secret Stage Of Horror

Leeftijd: vanaf 16 jaar

Duur: circa 10 minuten

Scarefactor: hoog

Toegang: 4 euro pp

 

The Forest

In het moeraswoud weg van de stad kweken Voodooclans kruiden en dieren voor hun duistere ceremoniën. Onder de invloed van een voodoovloek kruipen ze door het moeras. Ze houden er niet van gestoord te worden tijdens hun zoektocht naar kruiden en ongedierte!

Mocht je hen toch kunnen ontwijken en het bos doorkruisen, is het veiligheidsgevoel enkel maar bedrieglijk! Want je stapt bij de familie Hicks binnen. Deze volledig gewetenloze en immorele rednecks exploiteren een zwarte houten hut aan de rand van het bos. Hier wordt Moonshine, de legendarische whisky van Misty Ville gebrouwen. Maar dat is niet de enige hobby van de Hicks famlie. Ze jagen ook graag op de wezens uit de Voodoo clan, en eigenlijk op alles dat beweegt!

Dit is de langste indoor en outdoor maze van Duitsland!

 

Locatie: Het woud achter Fort Fun LABS

Leeftijd: vanaf 16 jaar

Duur: circa 25 minuten

Scarefactor: hoog

Toegang: 4 euro pp

 

The Hotel

 

In het legendarische Grand Hotel van Misty Ville gebeuren vreemde dingen.

De schijnbaar gekke medewerkers worden nooit ver van het hotel gezien, alsof ze door een spreuk er aan gebonden zijn. Eigenlijk lijkt iedereen die het hotel betreedt permanent een gast te worden. Slagen ze er toch in hun verblijf te voltooien, dwalen ze door de straten.

Wil je hier echt inchecken?

 

 

 

 

Locatie: Aan El Cascade

Leeftijd: vanaf 16 jaar

Duur: circa 15 minuten

Scarefactor: extreem

Toegang: 10 euro pp

 

 

Show en entertainment

 

Misty Ville Voodoo Club

Mooie dansers en getalenteerde acrobaten zullen ervoor zorgen dat de club zelfs op de koudste herfstavond warm wordt.De bezoekers ontmoeten er de gekke Barbesitzerin, die onvoorspelbare stemmingswisselingen heeft, de ene moment normaal dan weer boos.

De Mistyville Voodoo Club is de ideale plek voor alle gasten die meer dan een paar minuten in een speciale sfeer willen besteden om de vreemde figuren aan het werk te zien.

Vanaf 5 uur wordt er elke 15 minuten gewisseld van personages.

 

Streets of Misty Ville

De vreemde wezens dwalen ook gedurende de avond door de donkere, mistige straten van het dorp.

 

Family Halloween

Ook voor de kleinste Halloweenvierders heeft het park de nodige activiteiten voorzien. In het Western dorp, aan de Horse Shoe BBQ kunnen ze stokbroodjes bakken en zich verkleden.