Foto’s Zoo Duisburg

Themeparkfreak Tristan trok samen met Han naar het Duitse dierenpark Zoo Duisburg. Dit dierenpark ontstond in 1934 en herbergt ongeveer 2100 dieren van bijna 280 soorten. Behalve dieren ontdekken kan je hier ook enkele shows bekijken, eentje met dolfijnen en eentje met zeehonden. Dit dierenpark is opgedeeld in twee delen, die verbonden worden door een voetgangersbrug over de snelweg.

Dierenliefhebber Benny trok in november naar de Duitse dierentuin Zoo Duisburg. Deze dierentuin is gekend omwille van de dolfijnen, koala’s en tijgers. Maar er leven veel meer dieren in het park, ongeveer 2150 dieren, die 280 verschillende soorten vertegenwoordigen. Ook olifanten en giraffen behoren tot de collectie van het park.

Zoo Duisburg is de dierentuin van de Duitse stad Duisburg, die werd opgericht in 1934. In de dierentuin worden ongeveer 2150 dieren uit circa 280 soorten gehouden. Zoo Duisburg is vooral beroemd om de koala's en de dolfijnen. Dit dierenpark is opgedeeld in twee delen die verbonden worden door een voetgangersbrug over de snelweg. Michael en Greet bezochten deze dierentuin en maakten mooie foto’s.