Foto’s Wild- und Freizeitpark Klotten

Op de laatste dag van hun midweek aan de Moezel in Duitsland besloten Themeparkfreaks Hannelore en Gregory een bezoekje te brengen aan Wild & Freizeitpark Klotten. Het park heeft een attractie- en een wildparkgedeelte. Zo vind je er een bobsled coaster, een wildwaterbaan en een darkride. In het wildpark kun je dan zoals gebruikelijk herten en everzwijnen spotten. Daarnaast vind je er ook nog beren en andere wilde dieren. Hieronder vind je enkele foto’s van hun bezoekje aan Wild & Freizeitpark Klotten.

Op een frisse zondagochtend trokken Themeparkfreaks Sven en Jasper een laatste maal door het Duitse heuvellandschap om ditmaal halt te houden in Wild- & Freizeitpark Klotten. Bij aankomst stond een bordje dat de twee grote attracties pas openden vanaf 11u, dus geen excuus om het wildpark over te slaan. Een flinke wandeling, maar niet veel dieren te bespeuren wegens de gigantische verblijven van elke van de diersoorten. Een uurtje later bereikten we dan terug het attractiegedeelte van het park. Naast de Bobsled achtbaan Heiẞe Fahrt en waterbaan Zum Rittersturz zijn er vooral Sunkid/Heege attracties te vinden. Tegen de middag waren we dan ook al uitgekeken in Wild- & Freizeitpark Klotten.

In september trokken enkele TPF'ers richting Wild & Freizeitpark Klotten. Al meteen werd een ritje gemaakt op de Nautic Jet van het park. Mits de coaster en waterbaan nog gesloten waren trokken ze eerst langs de beestjes: konijnen, reeën, herten, everzwijnen, uilen, etc. Daarna was het tijd voor attractiegeweld met de achtbaan Heiße Fahrt en de waterbaan Zum Rittersturz. Aangezien er nog heel wat andere zaken op het programma stonden verlieten ze het park tegen het middaguur. Geniet mee van hun bezoek met enkele foto's.

Themeparkfreaks Greet en Michael bezochten onlangs Wild- und Freizeitpark Klotten. Een klein en gezellig park in Duitsland dat een mooi wildpark combineert met een pretpark. Je hebt hier onder andere everzwijnen, herten, beren en roofvogels. Deze laatste dierensoort worden ook gebruikt in een prachtige show met een adembenemend uitzicht. In het pretpark vinden we de Water Coaster met een zeer mooi darkride gedeelte en een Bobsled Coaster van Gerstlauer die heel mooi verweven zijn met elkaar. Daarnaast heeft het park nog heel wat familie- en kinderattracties staan waardoor het een dagje uit is voor de ganse familie.

Dit charmante wild en dierenparkje, gelegen in het Duitse Mösel gebied, biedt de bezoeker enkele heel leuke attracties aan. Absolute toppers zijn ongetwijfeld Zum Rittersturz & Die Heisse Fahrt. Zum Rittersturz is een waterattractie, gebouwd door ABC rides, en bezit naast een grote splash ook een tof indoor gedeelte. Die Heisse Fahrt is dan weer super leuke custom Gertslauer Bobsled Coaster. Vergeet zeker tijdens je bezoek eens een kijkje te gaan nemen in het wildpark, je ontmoet er dieren zoals beren, roofvogels, herten en een tiental andere diersoorten.

Onlangs bezochten de Themeparkfreaks het Duitse park Wild- und Freizeitpark Klotten. Zoals de naam doet vermoeden is dit een combinatie van een dieren- en een pretpark. Het grootste deel van het park wordt bewoond door de vele dieren waaronder: Wolven, beren, meerdere soorten herten en everzwijnen. Ook heeft het park een grote collectie aan vogels, van kleine kanaries tot echte roofvogels waarmee ook een show gegeven wordt. Het pretparkgedeelte heeft als blikvanger een Water Coaster met rondom een Bobsled Coaster, gebouwd door Gerstlauer.