Foto’s Waterparken Nederland

Onder het motto “het hoeft niet altijd een pretpark te zijn” besloten Themeparkfreaks Timothy, Lennert & Fred om het Nederlandse waterspeelpark Splesj - Bosbad Hoeven een bezoekje te brengen. Dit park, gelegen nabij Breda, biedt de bezoeker heel wat waterpret aan. Naast een standaard zwembad vind je hier heel wat toffe glijbanen terug. Absolute toppers zijn de outdoor glijbanen Supercrater (Tol) & Kamikaze (supersteile glijbaan). Naast al dat glijbaangeweld kan je natuurlijk ook lekker zonnen op de grote ligweide, de waterspeelplaats bezoeken of bootje varen op de grote roeivijver. Waterspeelpark Splesj is een leuk parkje voor jong en oud.

De driedubbele Crazy Cone glijbaan is op 1 mei feestelijk geopend in het Tikibad van Vakantie- en Attractiepark Duinrell, gelegen in de Nederlandse kustgemeente Wassenaar. Daarnaast werd ook de naam van de nieuwe glijbaan bekend gemaakt en werden er prijzen in ontvangst genomen.

Eerder dit seizoen opende in Slagharen een volledig nieuw waterpark. Het waterpark is ingericht in Mexicaanse sferen. Je vindt er een piratenschip, palmbomen, Mexicaanse gebouwen en watervallen. Naast de indrukwekkende glijbanen biedt het waterpark maar liefst 5 baden. Er zijn 2 waterspeelplaatsen, een bubbelbad, een groot zwembad en 2 sprayparken. Hieronder vind je meer informatie over ieder bad. Heel hard werd er gewerkt om dit mooie resultaat te bereiken, redenen genoeg voor Dries om het te gaan uittesten en heel wat foto’s te nemen.