Foto’s: Rasti Land

Op dag twee van hun Duits weekend bezochten Themeparkfreaks Jonathan en de twee Timmen Rasti-land. De Familenachterbahn was al snel afgevinkt. Later tijdens hun bezoek konden ze ook de kinderachtbaan Holta di Polta meepikken. Andere attracties die ze in het park vonden waren onder andere de Bobkart-Bahn Blizzard, Jeepbahn, Reifenrodeln, Wildwasserbahn en de Rafting-Bahn in Reich des T-Rex. Op het laatste ontdekte ze ook nog de darkride Abenteuerfahrt durc die Piratenstadt, deze mag je zeker niet overslaan.

Aangezien Rasti Land dit jaar de nieuwe achtbaan Holta Polta openen en dit park op het pad van Tristan’s trip lag, nam hij de tijd om dit Duitse park te bezoeken. Behalve deze kinderachtbaan kan je in dit park ook een ritje wagen op de Vekoma Junior achtbaan Achterbahn, of een nat pak riskeren in een rapid river.

Rasti-land kreeg het bezoek van Themeparkfreaks Timothy & Benjamin. Ze gingen op ontdekking in dit bescheiden parkje, dat zich vooral richt op families. Ze deden enkele rondjes op de Bobkahrtbahn, de Achterbahn & de log flume. Maar ook het kartcircuit, de piratendarkride en de Jurassic rapid river werden bezocht. Verder biedt Rasti-land de bezoeker ook heel wat andere attracties aan zoals de waterspeelsplaats, de laser indoorzone, een kleine vrijevaltoren, een monorail en vele andere familiale attracties.