Foto’s Plopsa Indoor Coevorden

  • Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is het Nederlandse zusterpark van Plopsa Indoor Hasselt. Het park is vrij vergelijkbaar met aan het Belgische exemplaar, maar heeft met de Anubis Swing net die ene thrillride die het Hasseltse park mist. Verder kan je hier ook een doorloopweide vinden in Heidi thema.

Themeparkfreaks Greet en Michael brachten tijdens de kerstvakantie een bezoekje aan Plopsa Indoor Coevorden waar alles in het teken stond van kerstmis. Zo zijn er in het park heel wat kerstbomen en versieringen te vinden en speelt er aangepaste kerstmuziek. Daarnaast kan je natuurlijk ook een ritje maken op de achtbaan of de unieke flatride Anubis.

Themeparkfreak Michael trok onlangs naar het Nederlandse Coevorden, want naast de 3 parken in België en een park in Duitsland bezit Plopsa namelijk ook een indoorpark in Nederland. De meeste attracties kennen we natuurlijk van het indoorpark in Hasselt, maar met ‘Anubis’ bezit dit park een unieke en best pittige attractie. Daarnaast mogen ook enkele ritjes op ‘De Wickiebaan’ en de ‘Vuurtoren’ niet ontbreken tijdens een bezoek aan dit park. Met zijn gunstige ligging naast Centerparcs Huttenheugte is dit trouwens ideaal te combineren met een plons in het zwembad.

Het Nederlandse indoor Park Plopsa Indoor Coevorden is voorlopig het enige park in Nederland dat de Plopsa Group bezit. Het park heeft als trekpleister voor de credit-hunters een achtbaantje in het aanbod, de Wickiebaan. Maar ook de thrillseeker moeten zeker een keertje de frisbee Anubis gedaan hebben. Verder vindt je in dit park een grote carrousel, een grote zweefmolen en nog enkele kinderattracties terug.

Pretparkliefhebbers Michael en Greet hielden onlangs halt bij Plopsa Indoor Coevorden. In het park vind je attracties terug als de K3 Zweefmolen, Carrousel, De Vuurtoren en Woeste Zee. Ook de Zierer achtbaan Wickiebaan ontbreekt niet in het aanbod. Het park biedt een unieke attractie met Anubis, een kleine frisbee attractie, die bijzonder leuk en intens is. In het buitengebied opende vorig jaar een nieuwe doorloopweide, het personage hiervoor werd Heidi.

Plopsa Indoor Coevorden is de het Nederlandse zusje van onze Plopsa parken. In het park vind je gelijkaardige attracties terug als in plopsa Indoor Hasselt. Zo heb je de K3 Zweefmolen, Carrousel, De Vuurtoren en Woeste Zee. Ook de Zierer achtbaan Wickie Coaster ontbreekt niet in het aanbod. Het park biedt wel een unieke attractie met Anubis, een kleine frisbee attractie, die bijzonder leuk en intens is. In het buitengebied opende dit jaar een nieuwe doorloopweide, het personage hiervoor werd Heidi.

Plopsa Indoor Coevorden is het enige park dat de Plopsagroep momenteel in Nederland heeft. Het park biedt leuke attracties aan voor het hele gezin, waaronder de achtbaan Wickie Coaster, de Zweefmolen, De Vuurtoren en een geweldige thillride Anubis Swing. Ook in het buitengedeelte kan je heel wat attracties terugvinden. Onze reporter Dries trok naar het park en bracht heel wat foto’s mee.

Plopsa Indoor Coevorden is momenteel het enige Nederlandse park van de Plopsagroep. Het park is vrij vergelijkbaar met Plopssa Indoor Hasselt, maar heeft met de Anubis Swing net die ene thrillride die het Hasseltse park mist.