Foto’s Le Fleury

Op het einde van de zomervakantie besloten enkele Themeparkfreaks een bezoekje te brengen aan het Franse pretpark Le Fleury. Dimitri, Lies, Hannelore en Gregory waren er op achtbaanjacht doordat het park 2 van de 3 achtbanen te koop heeft gezet. Het park telt nu in zijn huidige vorm 3 achtbanen en een heleboel attracties gericht op kinderen. Verder heeft het park een klein buitenzwembad en een mini sledgehammer in de vorm van de hamer van Thor. Deze gaat zelfs overkop. Gregory bracht enkele mooie foto’s mee.

Onlangs bezochten Themeparkfreaks Bob en Maarten het Franse pretpark Le Fleury. Dit bescheiden parkje investeerde de laatste jaren heel wat in nieuwe attracties en ook heel wat in aankleding. Dit jaar opende het park met Bayou Express een nieuwe achtbaan, die afkomstig is uit het Deense Tivoli Gardens. Een reden voor ons om het park opnieuw een bezoekje te brengen.

Het Franse parkje Le Fleury opende dit jaar de vrijevaltoren L’Épée d'Odin en de schommelboot Drakkar, reden genoeg voor Themeparkfreaks Michael en Greet om het park een bezoek te brengen. Het park heeft een mooi aanbod aan kinderattracties, die voornamelijk in het teken staan van de parkmascotte. Deze mascotte is een konijntje genaamd Fleury. Maar voor de credithunters biedt dit park ook twee achtbanen aan, de kleinere achtbaan Aircraft, gebouwd door SBF Visa Group en de grotere Zyklon achtbaan Imoogi, gebouwd door Pinfari.

Onlangs bezochten we het Franse park Le Fleury. Dit park ontdekten we vorig jaar, omdat het haar eerste achtbaan Imoochi opende. Dit jaar opende het park haar tweede achtbaan met Aircraft. We beleefden een super gezellige dag in het bescheiden maar charmante park, dat volledig in het groen ligt.