Foto’s Freitzeitpark Lochemühle

Tijdens een grote rondreis doorheen Duitsland en Oostenrijk hield Themeparkfreak Benjamin halt bij het Duitse Freizeitpark Lochmühle. Ooit was het een graanmolen en boerderij, maar tegenwoordig is het een kleurrijk pretpark met veel kindvriendelijke attracties met een agrarische flair. Naast zo'n 120 attracties en speeltoestellen zijn er ook veel lokale dieren aanwezig in de vorm van een grote kinderboerderij. In Freizeitpark Lochmühle kunnen de credithunters onder ons er twee butterflies terugvinden, maar ook de Eichhörnchenbahn kunnen ze daar van hun lijstje afvinken.

Freizeitpark Lochmühle is een bescheiden Duits parkje, waar alles in het teken van een leuke dag uit met het gezin staat. Doorheen het park vind je een heleboel grillplaatsen, zodat je zelf je potje kan koken. In het park vind je voornamelijk kinderattracties terug, waaronder twee butterflys, een Nautic jet en kleinere attracties. Met de Eekhoorncoaster, heeft het park ook een echte achtbaan.

Freizeitpark Lochmühle is een eerder klein Duits parkje, dat zich voornamlijk richt op gezinnen met kinderen. Doorheen het park vind je een heleboel grillplaatsen, zodat je zelf je potje kan koken. In het park vind je voornamelijk kinderattracties terug, waaronder twee butterflys, een Nautic jet en enkele kleinere attracties. Met de Eekhoorncoaster heeft het park ook een echte achtbaan.