Foto’s: Cobac Parc

Cobac Parc is een klein pretparkje in Bretagne. Het werd geopend in 1975 en bevat naast de attracties ook een klein waterpark. Momenteel is het pretpark in handen van de Looping Group. In 2007 opende de achtbaan Corsaire. Het gaat hier om een familieachtbaan van Soquet van 300 meter lang, die een snelheid van 40 km/u bereikt. Naast de achtbaan is er een parktrein, schommelschip, fietsmolen, zweefmolen en watertrappers.

Cobac Parc is een pretpark gelegen in Franrijk en bestaat uit een attractiegebied en een outdoor waterpark. In het attractiepark kan je tal van familiale attracties terugvinden zoals een zweefmolen, schommelboot en vele anderen. Toch had Themeparkfreak Dries vooral oog voor zijn volgende credit, Corsaire. Deze achtbaan is de enige rollercoaster die het park bezit en werd gebouwd door de Franse fabrikant Soquet.

Cobac Parc is een Frans themapark dat geopend werd in 1975. Het is gelegen in Lanhélin. In dit recreatiegebied van 12 hectare staan er een dertigtal attracties, waaronder een achtbaan van de Franse bouwer Soquet. Sinds 2011 heeft Cobac Parc ook een waterpark, het Aquafun Park.

De Themeparkfreaks trokken onlangs naar het Normandische pretparkje Cobac Parc te Lanhélin. Hier geraakten we gratis binnen met ons Hellendoorn abonnement. Dit bescheiden parkje biedt de bezoeker heel wat familiale attracties zoals mini golf, waterfietsen, een Para tower, een ketting molen en veel meer. De absolute toppers van dit parkje zijn ongetwijfeld het waterpark met zijn tiental glijbanen, maar ook de vrij soepele Soquet achtbaan Corsaire. Geniet samen met ons mee van de foto’s die Themeparkfreak Timothy voor ons maakte.