Foto’s Cigoland

  • Cigoland

Cigoland is een bescheiden kinderpretpark te Frankrijk. Dit park telt meerdere attracties die in het teken staan van ooievaars, denk maar aan een mooie monorail. Je kunt de dieren ook zelf bekijken in het park, net als vele andere dieren, waaronder ganzen, zwanen, geitjes, pony’s, hertjes en andere. Voor ons was de belangrijkste attractie in het park de achtbaan Train de la Mine, een familiebaantje van de Franse bouwer Soquet.

Cigoland is een klein parkje, gelegen naast een hotel. Het park is voornamelijk gericht op kinderen. Heel veel attracties biedt dit park niet, maar voor enkele uurtjes is het wel een leuk tijdverdrijf voor kinderen. Het park staat volledig in het teken van de ooievaar. Voor Themeparkfreak Matthieu was de hoofdreden van zijn bezoekje de achtbaan Train de la Mine. Deze achtbaan werd gebouwd door de Franse bouwer Soquet.

Cigoland is een klein parkje, gelegen naast een hotel.Het park is voornamelijk gericht op kinderen.Heel veel attracties biedt dit park niet, maar voor enkele uurtjes is het wel een leuk tijdverdrijf voor kinderen.Het park staat volledig in het teken van de ooievaar.