Foto’s Brighton Pier

De ‘Brighton Marine Palace and Pier’, kortweg Brighton Pier of Palace Pier, ligt aan de zuidkust van Engeland. Vroeger was het een rustige promenade, maar tegenwoordig lijkt het meer op een attractiepark. Bezoekers kunnen er terecht in een grote arcade met amusementsspellen, botsauto’s en restaurants. Op het laatste deel van de pier is een amusementspark waar we twee achtbanen terugvinden. Het gaat over de Turbo van Pinfari en Crazy Mouse van Reverchon.

Brighton Pier is een typisch Engels pierparkje, deze pier is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. De huidige pier heeft een grote arcade met restaurants, amusementshallen en botsauto's. Op het laatste deel van de pier is een amusementspark met onder andere een ongeveer 40 meter hoge booster en twee achtbanen. De Themeparkfreaks trokken naar het park en brachten enkele foto’s mee.

De Brighton Marine Palace and Pier, kortweg Brighton Pier of Palace Pier, is een pier in Brighton aan de zuidkust van Engeland. Op deze pier kan men een amusementspark ontdekken met meerdere attracties. Behalve enkele familie- en thrillrides staan er twee achtbanen. De grootste is een Looping Coaster met de naam Turbo en de andere een spinnende wilde muis met Crazy Mouse.