Foire du Printemps Mouscron: 16 maart 2018 – 25 maart 2018

De attractielijst van Foire du Printemps in Mouscron (Moeskroen) is bekendgemaakt. De kermis vindt dit jaar plaats van 16 maart tot en met 25 maart 2018. Er worden 68 kraampjes opgesteld en daarvan kunnen er 14 als grootvermaak geklasseerd worden.

 

Het Waalse Mouscron ligt net tussen de stad Kortrijk en Frankrijk en grenst dus zowel aan Vlaanderen alsook de zuiderburen van België. Nieuw dit jaar is de Skate Jumper van de Nederlandse exploitant Ordelman en ook de Crystal Planet van Tréhout zal hier voor het eerst staan.

 

Een van de hoogste en spectaculairste attracties voor deze kermis is ongetwijfeld de Booster G-Force van Janssen Eddy. De attractie neemt je tientallen meters hoog de lucht in en laat je van een uitzicht genieten over heel de stad.

 

Meer thrill vinden we bijvoorbeeld met de andere G-Force attractie. Deze keer is het een Afterburner van Dotremont/Saelens. De Extacy, een Flipper van Stappers Steve, zal eveneens voor de nodige intensiteit zorgen.

 

Wie niet snel draaierig wordt kan terecht in de Break Dance van Simon Jeanny of de Aqua Riesen Polyp van Lauwers René.

 

De kinderen kunnen zich amuseren in de funhouse Après Ski van Lampaert David, de botsautootjes, de glijbaan, de familieachtbaan Tokio Express of de Crazy Dance van De Smet Billy.

 

 

Hier vind u de volledige lijst van het grootvermaak. Deze zal aangevuld worden met talloze eetkraampjes, spelzaken en andere typische kermiskraampjes.

 

Grootvermaak:

Après Ski – Lampaert David (Funhouse)

Aqua Riesen Polyp – Lauwers René (Polyp/Monster 3)

Autoscooter – Sonnaert Xavier (Autoscooter/Botsauto’s)

Break Dance – Simon Jeanny (Break Dance 1)

Crazy Dance – De Smet Billy (Tripride)

Crystal Planet – Tréhout

Extacy – Stappers Steve (Flipper)

G-Force Dotremont/Saelens (Afterburner)

G-Force – Janssen Eddy (Booster)

Movie Star – Simon Kylie (Loopingfighter)

Skate Jumper – Ordelman (NL) (Smashing Jump)

Toboggan – Roels Erno (Rutsche)

Tokio Express – Deville Johan (Family Coaster)

 

 

 

Bron: Kermisland