Bezochte waterparken België

426902_10150574128472077_1049921555_n

 

 

rsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconrsz_twitter-iconicoontjesrsz_google-maps-icon

Aqualibi is een uniek waterpretpark, boordevol Aquasensationeel plezier!

Kom helemaal tot rust en word volledig Aquazen in de bubbelbaden van de Lagoon. Maak uitgebreid gebruik van de Mini Beach, een gigantische speelruimte voor de kleinsten… Aquafun gegarandeerd!

Aquaspeed krijgt een heel nieuwe betekenis dankzij vier onweerstaanbareglijbanen: de BI-BOB, de Xtreme, de Surf en de Jet. En uiteraard is de sfeer er altijd en overal… Aquacool!


 

 

oceade_logo

 

rsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconrsz_twitter-iconicoontjesrsz_google-maps-icon

Océade Belgium is een waterpretattractie in het noordwesten van de Belgische hoofdstad Brussel. Het maakt deel uit van het Bruparckgebied.

Het complex telt 14 glijbanen, waaronder de Hurricane, de snelste van Europa (gemiddelde snelheid : 40 km/h), de Barracuda , de langste duo-glijbaan in België en de Anaconda, een familieglijbaan met een breedte van 2,1 m. De Cameleon is een interactieve glijbaan waarbij men zelf de kleur van zijn afdaling kan kiezen. Er heerst een constante temperatuur in het park van 29 °C.

Océade blijft voorlopig zeker geopend tot 8 januari 2017. Daarna valt nog te bekijken of Océade eventueel kan worden opgenomen in het NEO project, een project van de stad Brussel.